Hlavní obsah

Horoskopy na čtvrtek 30. června 2016

Novinky, sojka

Neptej se na klevety, máš doma novinek dost

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

V práci se nepohodnete se starším, namyšleným kolegou, který vám bude udílet nesmyslné rady. Není proč se s ním dohadovat. Kývněte mu a dál si jeďte po svém prkně. Půjdete-li nakupovat, příjemně vás překvapí vstřícní prodávající.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Žádost kolegy o pomoc v sobě skrývá hrozbu, že jeho práci doděláte za něj. Nepřátelům ukážete drápky. Pokud si mysleli, že se neumíte bránit, pořádně je zaskočíte. Žárlit na vás mohou přátelé, jejichž partneři vás vynášejí do nebes.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Mít nápady je jedna věc a umět je realizovat druhá.  Vy dnes máte schopnost věci vymýšlet, ale pokud půjde o konkrétní kroky, skutek – utek. Ožijete až odpoledne ve společnosti přátel. Hlavně se nezapomeňte vrátit včas domů.  

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Je nejvyšší čas vyřešit problém, se kterým jste si měli poradit už dávno. Jistá osoba vaší váhavosti využije v svůj prospěch. Pokud se váš partner pro něco rozhodne, nehnete s ním, kdybyste se rozkrájeli. Smiřte se s tím.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Dáte rodině příležitost, aby patřičně ocenila vaše klady. Podaří se vám opravit něco, co už chtěli partner nebo děti vyhodit. Vaší dnešní předností bude rovněž to, že se dokážete dívat na okolní dění s velkým nadhledem.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Nedejte na sobě znát, že něčemu nerozumíte a nepřiznávejte, že byste něco nemuseli zvládnout. Merkur vám nabízí příležitost, kterou by vám jinak a jindy nikdo nenabídnul. Nekažte si vztahy s příbuznými zbytečnou upřímností.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Negativní aura Marsu může svádět k domněnce, že váš milostný vztah není dost vzrušující. Jde o přechodný jev, brzy vám dojde, že za to částečně můžete i vy. Vaše snaha něco doma změnit, narazí na nesouhlas rodiny. 

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Velice opatrní musíte být ve větší společnosti, kde budou neznámí lidé. Počítejte s tím, že se chvílemi budete muset krotit, abyste se nesmáli nahlas a neuklouzla vám jedovatá poznámka. Pohyb planet a jejich vibrace přinášejí problémy s penězi.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Na nějaké větší akci znovu potkáte někoho, s kým se chcete už dávno seznámit.  Dnes už nezaváháte a okamžitě ho oslovíte, nebo požádáte známé, aby vás představili. Pak už všechno půjde rychlým tempem a správným směrem.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Na místě je větší shovívavost k prohřeškům dětí a příbuzných. Máte příležitost narovnat vzájemné vztahy a dát jim nový, bohatší rozměr. Nasaďte srdečný úsměv a není nikdo, kdo by odolal vašemu šarmu a výmluvnosti.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Pokusíte se dohnat to, co jste zanedbali ve společenských stycích a kontaktech. Nepůjde to snadno, ale nevzdáte to. Vstřícnější k vám budou osoby opačného pohlaví. Při sportu se nepředvádějte, najdou se lepší než vy.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Rozhodně byste se měli začít zajímat o kamarády, případně známosti svých ratolestí. Je lepší se alespoň trochu připravit na to, co může přijít. Vyhněte se sporům se šéfem a sousedy, na váš vkus budou pořádně ostré.  

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám