Hlavní obsah

Horoskopy na čtvrtek 13. srpna 2015

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Lidem se zdá těžší to, co snášejí, než to, čeho se bojí.

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

V práci se vraťte k starším plánům a představám, tentokrát to vyjde. Nemůžete ale honit několik zajíců najednou. Rozhodněte se, co je pro vás prvořadé. Přátelé k vám budou pozorní a nabídnou vám nejrůznější lákavé kratochvíle.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Máte slibnou šanci vyfouknout konkurenci dobrý obchod. Nezapomínejte přitom na opatrnost. Nebylo by dobré nadělat si nepřátele. Vašim činům a myšlenkám dodá rozlet aura Jupiteru. Máte-li umělecké sklony, prosadíte se na veřejnosti.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Při podnikání a obchodech nespoléhejte jen na sebe. Sami se raději do ničeho složitého nepouštějte. Neptun spolu se Saturnem zvyšují vaši i tak velkou nervozitu a jste snadno zranitelní. Se svými názory zůstanete osamoceni.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Velmi snadno budete navazovat vztahy a známosti s opačným pohlavím. Jistě vás to potěší a patřičně toho využijete. Na chvíli vás vyvede z míry úřední dopis, ale nemělo by jít o nic, co byste nezvládli nebo nedokázali vysvětlit.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Planetární konstelace vám připravuje pestré zážitky. Vypadá to rovněž na podpis výhodné dohody či smlouvy. Možná budete mít pocit, že podstupujete určité riziko, ale odhadnout záměry druhé strany pro vás nebude těžké.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Tváří v tvář složitým situacím, doporučuje Luna s ničím nespěchat. Vyhýbejte se výzvám provokujícím vaši ješitnost. Nečekané povýšení by se mohlo stát počátkem vašeho pádu. Máte-li před sebou více úkolů, pečlivě volte, kterým začnete.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Můžete se spolehnout na své osobní kouzlo a schopnost jednat s lidmi. O svých snech zatím nikomu neříkejte a příliš se neoddávejte lákavým představám. Realita bude poměrně tvrdá, zadarmo nic nedostanete, všechno si musíte zasloužit.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Cílevědomě navazujte nové kontakty, s lidmi jednejte otevřeně a přátelsky. Mohou vám hodně pomoci Merkur a Neptun. Ve vztazích s příbuznými se zamyslete, co od vás vlastně chtějí. Může toho být více, než se na první pohled zdá.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Poradíte si se složitým finančním problémem. Zachováte rozvahu, nepanikaříte a s chladnou myslí budete i trochu hazardovat. Pozor na neodůvodněný, zbytečný spěch v práci. Můžete pokazit skoro dokončený úkol.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Směle začněte s věcmi, které jste odkládali. Nejednu z nich dotáhnete k úspěšnému konci. Důležité je, opírat se o ověřená fakta. Spekulace a chodbové řeči pusťte z hlavy. Neměli byste zapomínat na opačné pohlaví, někdo po vás touží.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Buďte opatrní v milostných záležitostech. Zejména pozor na člověka, který se kolem vás začne točit ve večerních hodinách. Lehkomyslnost vás zradí při podpisu nějaké listiny. Ve firmě přituhuje a někdo to asi nespravedlivě odnese.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Hrozí vám, že se v práci, doma nebo ve společnosti přátel dostanete do izolace. Týká se to snahy prosadit se na něčí úkor. Nemyslete si, jen tak jednoduše se nikdo odstrčit nedá. Při nákupech nepodléhejte chvilkovému impulsu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám