Hlavní obsah

Televize Metropol v červnu skončí

Novinky, tov

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Televize Metropol TV z vydavatelství Mladá fronta ukončí v pololetí po ročním působení činnost. Nepodařilo se jí naplnit obchodní cíle. Spolu s televizí skončí i MF TV, která televizi provozovala. Vydavatelství to uvedlo v tiskové zprávě.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

"Po ročním působení na českém mediálním trhu se regionální televizi Metropol TV nepodařilo naplnit stanovené obchodní cíle, které by zaručovaly její další ekonomickou efektivitu, a proto svoji činnost ke dni 30. června 2014 ukončuje," uvedla mluvčí vydavatelství Pavlína Míčová.

O práci přijdou desítky zaměstnanců, převážně studentů.

Mladá fronta před rokem převzala původní televizi Metropol, která již byla v problémech a vysílala jen smyčku reprízovaných pořadů.

V posledních letech zkrachovalo několik nových televizí, například Z1, Public TV nebo Pětka. Jiným novým televizním kanálům, především zaměřeným na hudbu, se ale daří. Typickým příkladem je televize Šlágr, která nedávno spustila druhý kanál Country no. 1.

Reklama

Související témata:

Související články

Televize Prima rozjela velkovýrobu seriálů

Již třetí původní český seriál za sebou začíná natáčet v těchto dnech televize Prima. Tím třetím jsou - po Svatbách v Benátkách a cyklu s Dagmar Havlovou...

Výběr článků

Načítám