Hlavní obsah

Smartwings budou od října opět létat z Prahy do Dubaje

Novinky, ČTK, bož

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Smartwings obnoví od 20. října přímé spojení z Prahy do Dubaje ve Spojených arabských emirátech. Linku bude během zimního letového řádu provozovat každý den. Firma to oznámila ve středu.

Foto: Georgi Bidenko

Start Boeingu 737 MAX společnosti Smartwings

Článek

Linka z Prahy do Dubaje bude v provozu každý den, letadlo poletí z Prahy v 09:15 hodin a v Dubaji přistane v 18:25 hodin místního času. Pro zpáteční let z Dubaje do Prahy počítá letový řád s odletem z Dubaje v 19:30 místního času a na Letišti Václava Havla letadlo přistane ve 23:20 hodin.

Lety Smartwings provozují také z Polska, Francie, Maďarska, Slovenska a Kanárských ostrovů, kde mají další základny vedle Česka.

Ztráta Ryanairu se prohloubila, firma je však optimistická

Ekonomika

Od začátku října bude Smartwings nově zajišťovat leteckou dopravu ještě z deseti letišť v Německu a Švýcarsku na Kanárské ostrovy a do Řecka pro německé cestovní kanceláře.

Zvyšování počtu destinací a navyšování frekvencí letů se řídí vývojem epidemie v jednotlivých zemích a platnými cestovními restrikcemi.

Reklama

Související články

Soud povolil reorganizaci zadlužených ČSA

Městský soud v Praze povolil v rámci insolvenčního řízení reorganizaci zadlužené letecké společnosti ČSA. Reorganizační plán by zhruba do čtyř měsíců měla...

Výběr článků

Načítám