Hlavní obsah

A DOST! Hlasujte, kdo získá Černé kladivo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Spotřebitelský pořad A DOST! a internetová televize Stream.cz vyhlašují anketu, která určí, kdo získá anticenu Černé kladivo. Kladivo dopadne na výrobek, službu, výrobce, obchodníka nebo provozovatele, o kterých pořad ve svých dosud odvysílaných dílech informoval. Diváci mohou z dvanácti nominací vybrat toho, komu chtějí jedno velké černé kladivo a dvě malá udělit. Vylosovaní hlasující se mohou těšit na dárek.

Foto: Stream.cz

Článek

Mezi nominovanými jsou například falšované medy a biomedy s pesticidy, toxičtí pstruzi, bio olivový olej či čaj s pesticidy, zmrazené ryby plné vody a fosfátů, nadměrné obaly nebo třeba provozovatel podvodných nabídek půjček po telefonu či ski areál Pec pod Sněžkou.

Týdeník A DOST! vzniká za exkluzivní spolupráce spotřebitelského časopisu dTest v produkci internetové televize Stream.cz od loňského dubna. Autorem a moderátorem týdeníku je novinář Jan Tuna.

„A DOST! pomáhá lidem orientovat se ve změti zboží a nabídek a varuje je před podvodníky a šejdíři. Jsme rádi, že už několikrát se nám podařilo také něco změnit. Například ski areál v Peci pod Sněžkou po odvysílání pořadu změnil nejvíce kritizované novinky a policie začala vyšetřovat podvodné nabídky půjček po telefonu,“ říká Tuna.

Za necelý rok Stream.cz odvysílal 49 dílů pořadu, který zaznamenal bezmála 16 miliónů zhlédnutí, jeden díl tak v průměru vidělo 325 tisíc lidí.

Anketa

Černé kladivo bych udělil/a:
Úsporné žárovce, která se jen tak nerozsvítí
3 %
Falšovaným medům a biomedům s pesticidy
10,9 %
Toxickým pstruhům
1,2 %
Fíglům s modní obuví
3,4 %
Neperoucím pracím koulím
1,2 %
Čajům s pesticidy
1,9 %
Bio olivovému oleji pro děti s pesticidy
2,7 %
Zmrazeným rybám plným vody a fosfátů
48,7 %
Podvodným nabídkám půjček po telefonu
11,3 %
Skiareálu Pec pod Sněžkou
5 %
Nadměrným obalům
7,8 %
Zabijáckám letním pneumatikám
2,9 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 10374 čtenářů.

Reklama

Výběr článků

Načítám