Hlavní obsah

Babiš s manželkou Monikou tradičně poobědvají se Zemanovými v Lánech

Novinky, zpe

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Prezident Miloš Zeman s manželkou Ivanou se 2. ledna sejdou s premiérem Andrejem Babišem (ANO) a jeho chotí Monikou na tradičním novoročním obědě. V pátek o tom informoval hradní mluvčí Jiří Ovčáček.

Foto: Milan malíček, Právo

Premiér Andrej Babiš (ANO) s prezidentem Milošem Zemanem

Článek

„Prezident republiky Miloš Zeman s manželkou Ivanou Zemanovou se v úterý dne 2. ledna 2018 ve 13:30 hodin na zámku v Lánech setkají s předsedou vlády České republiky Andrejem Babišem a jeho manželkou Monikou Babišovou při příležitosti tradičního novoročního oběda,“ uvedl Ovčáček.

Jaké menu se bude podávat, Hrad zveřejní až po uskutečnění setkání. V loňském roce, kdy v Lánech Zeman obědval s bývalým premiérem Bohuslavem Sobotkou (ČSSD), se podávala pražská šunka od kosti s křenem a jako hlavní jídlo dančí svíčková pečeně na smetaně s kynutým nebo karlovarským knedlíkem.

Novoroční oběd prezidenta s premiérem proběhne zřejmě v lepší atmosféře, než tomu bylo v minulosti. Před dvěma lety například vznikl spor kvůli tomu, zda bude oběd s manželkami, nebo bez nich. [celá zpráva]

Reklama

Výběr článků

Načítám