Hlavní obsah

Stránky ODS na Facebooku napadl hacker

Novinky, jas

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Stránky projektu Virtuální demonstrace, který mají občanští demokraté na sociální síti Facebook, byly napadeny hackery. Bez bližších podrobností to ve středu, den po představení projektu, oznámil mluvčí ODS Martin Kupka.

Foto: Novinky

Podoba stránek po napadení hackerem

Článek

„Jednáme s českým partnerem Facebooku. Nemáme zatím podrobnější informace. Neznáme skutečné důvody ani iniciátory tohoto útoku,“ řekl mluvčí a vedoucí mediální sekce Kupka.

„Útok je v každém případě další nekorektní zásah do  předvolebního boje. Dovedeme si představit, že Virtuální demonstrace může být někomu trnem v oku, jedná se ale o svobodný prostor pro vyjádření vlastního názoru - bez vulgarit a navíc zcela nenásilnou formou,“ doplnil.

Podle místopředsedy a šéfa volební kampaně ODS Ivana Langera je nápad uspořádat premiérovou virtuální demonstraci v České republice součástí snahy využít maximálně internet ve volební kampani. [celá zpráva]

Reklama

Související články

Nečas představil svůj tým, Langer chybí

Volební lídr ODS Petr Nečas představil v úterý "kompetenční tým" pro volby. Jde o jména, která by se mohla objevit v případném kabinetu ODS. Vedle známých jmen...

Výběr článků

Načítám