Hlavní obsah

Horoskopy na úterý 10. října 2017

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

I génius má své meze, ale pitomost je zcela bez mezí

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Dopálí vás neuctivá poznámka kolegy. Nechcete-li si kazit náladu, raději ji polkněte. Vrátíte mu to jindy dvojnásob a před širším publikem. Nezadaní se rozhoupou a obdivovanému idolu dají najevo, že jim není lhostejný.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Na vyřízení některých záležitostí budete potřebovat neúměrně mnoho času. Zvažte, jestli by nebylo možné alespoň něco odložit na zítřek. Potěší vás uznání nadřízených a přátel, kteří ocení vaši obětavost a nápaditost.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Dlouhý rozhovor budete mít s blízkým příbuzným.  Chtěl by udělat jistý riskantní krok, ale chybí mu odvaha. Pozor, aby vám později něco nevyčítal. Nevyhýbejte se výměně názorů s kolegy, potřebujete si mnohé vyjasnit.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Jisté rozčarování vám přinese účast v konkurzu nebo soutěži. Jako by se k vám štěstí obrátilo zády.  Na nepřízeň osudu vám umožní zapomenout projevy lásky vašeho idolu. Vyjde vám daleko vstříc ve věcech, které dosud odmítala.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Právem vás rozčílí plané sliby nadřízených a klientů. Odhadnout, kdy jim můžete věřit a kdy ne, však nebude snadné. Úřad, na který jste se obrátili s nějakou žádostí, se konečně rozhoupe a zkontaktuje se s vámi.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Zklidní se situace v zaměstnání, zbavíte se zbytečné nervozity. Čím dříve si vyjasníte sporné věci se šéfem či s kolegy, tím lépe pro všechny. S pomocí Merkuru, máte velkou příležitost se prosadit ve všech směrech. 

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Nedejte se vyvést z míry hloupými řečmi přemoudřelého kolegy nebo příbuzného.  Držte se svých názorů a zvyků, náhlé radikální změny vám neprospějí.  Pozor na prospěcháře, pokoušejícího se vetřít do vaší přízně.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Neobyčejně těžké bude zachovat rozvahu, bude-li se kolem vás točit přitažlivá osoba opačného pohlaví. Snadno ztratíte hlavu a podlehnete emocím. Důsledkem bude pěkně studená sprcha. Dnes raději sáhněte po hezké knize.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Starosti vám přidělá erupce aktivity nadřízených, kteří se rozhodnou provést organizační změny.  Fakt, že je to nesmysl, je všem kolem jasný, ale nikdo si nebude dělat zle. Vibrace Luny předpovídají potíže v partnerských vztazích.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Odpovědnost vyžaduje zacházení s penězi. Lhostejno, zda chcete investovat nebo si sami koupit něco hezkého, ale drahého. Neuškodí, když prověříte finanční možnosti vašich potencionálních klientů a obchodních partnerů.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Chcete-li změnit práci, je třeba jasně říci, o co vám jde. Jeden z vašich známých, totiž ví o něčem, co  vás zajímá. Plat sice jen o málo vyšší než máte nyní, ale mohli byste hodně cestovat, a to nejen po vlastech českých. 

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Úspěch a popularita mívají své stinné stránky a je třeba za ně draze platit. Vaše povýšení, finanční odměna nebo sympatie okolí, vyvolají mezi vámi a jistými lidmi zlou krev. U některých vás to nepřekvapí, u jiných ano.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám