Hlavní obsah

Horoskopy na čtvrtek 15. června 2017

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Touha zbohatnout je jednou z nejrozšířenějších příčin chudoby

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Souhra okolností způsobí, že se na okolní svět začnete dívat skrze růžové brýle. Nelze vyloučit zbytečné nedorozumění s okolím nebo jiné klopýtnutí. Nespoléhejte jen na intuici, může vás ošklivě zklamat.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Mars posílí vaši schopnost orientovat se v nejasných situacích. Příležitostí si to ověřit, budete mít několik. Platí to i pro milostné vztahy. Pokud váháte s oslovením svého idolu, dobrý nápad natrvalo všechno změní.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Konkurence a rivalové propadají panice, Počítejte s radikálním růstem jejich agresivity. Zdá se totiž skoro jisté, že si značně pomůžete právě na jejich účet. Máte hodně energie, ale můžete udělat stejně tolik dobrého, jako zlého

RAK ( 22.6. – 22.7.)

S dokončením nebezpečné a riskantní záležitosti vám pomůže starý přítel. Již brzy se začne měnit k lepšímu vaše finanční situace. Ohrožená rodinná kasa by se měla začít pozvolna plnit. Partner a děti se mohou těšit.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Odvaha a chuť riskovat vám chybět nebude, ale může na vás přijít slabší chvilka. Právě na takovou příležitost čekají vaši nepřátelé. Musíte se mít neustále na pozoru a krýt si záda. S příjemnou zprávou přijdou příbuzní.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

V zaměstnání na sebe neupozorňujte, buďte rádi, že máte víc času na sebe a realizaci svých plánů. Drobné potíže s některými lidmi způsobí, že budete nervóznější, což bude mít negativní dopad na vaši manuální zručnost.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

S přáteli a příbuznými jednejte na rovinu, nic neskrývejte. Opatrně s finančními operacemi, hrozí vám špatné zhodnocení momentální situace. Nebuďte zbytečně malověrní, jsou věci, které zvládnete mnohem lépe než ostatní.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Zajímavé lidi poznáte večer ve společnosti, ale s důvěrou a upřímnosti to zatím nepřehánějte.

Luna radí popustit uzdu fantazii a nebát se romantického vyznání. Váš vztah nutně potřebuje vzrušující impuls.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Nepříznivá shoda okolností nebo dramatická událost ve vašem okolí, vás mohou zaujmout natolik, že ztratíte koncentraci, špatně odhadnete síly a uděláte chybu. Předem se připravte na drobné nepříjemnosti.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Vibrace Merkuru pomohou jedincům trpícím nedostatkem sebedůvěry. Spory s kolegy, klienty a konkurencí řešte věcně, výlučně pomocí logických argumentů. Bez ohledu na povahu konfliktu si připomínejte, o co vám jde.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Vykonáte spoustu práce a uděláte několik moudrých rozhodnutí, ale projde to celkem bez povšimnutí, uznání se nedočkáte. Nemá smysl se tím trápit, nic nového pod sluncem. Vztah s milovaným člověkem byste ohrozili projevy nedůvěry.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Negativní důsledky snížené vitality lze eliminovat tím, že se vyhnete náročným úkolům. Neříkejte, že to nejde, záleží hlavně na vás. Novou energii spolehlivě načerpáte mezi lidmi, které máte rádi, a se kterými se nenudíte. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám