Hlavní obsah

Snažila se zhubnout, ale stále se jí to nedařilo v oblasti břicha. Pomohla až liposukce

Dvaatřicetiletá Šárka se snažila po porodu dvojčat zhubnout na původní váhu. Přes změnu životního stylu, a tedy dostatku pohybu a úpravy jídelníčku, se jí to ale stále nedařilo, a to zejména v oblasti břicha. Přes všechny obavy se tak rozhodla navštívit kliniku estetické medicíny a podstoupit liposukci břicha.

Foto: Medicom Clinic, Profimedia.cz

Liposukce pomohla paní Šárce k většímu sebevědomí

Článek

„Paní Šárku trápilo velké bříško, které ji zůstalo po porodu. I přesto, že sportovala a upravila jídelníček, nemohla se přebytečného tuku v této oblasti zbavit. Po konzultaci jsme se proto rozhodli pro laserovou liposukci SlimLipo, jejímž největším benefitem je zpevnění pokožky a i rekonvalescence je výrazně rychlejší než u jiných metod liposukce,“ vysvětluje lékař Pavel Popelka z Medicom Clinic.

Zákrok se provádí pouze v lokální anestezii a klient tak může odejít hned po zákroku domů. Výhodou je i to, že při této liposukci dochází k nulové nebo skutečně minimální tvorbě otoků a modřin a samotný zákrok je bezbolestný.

Foto: Medicom Clinic

Před liposukcí v lokální anestezii většinou stačí podstoupit jen základní biochemické vyšetření krve.

Nicméně ačkoliv tato metoda danou oblast zeštíhlí, neslouží ke zhubnutí. „Liposukce není metodou redukce váhy nebo zhubnutí, ale slouží ke korekci tělesných disproporcí v uložení tukové tkáně, to znamená, že je velmi vhodná například na úpravu zvýšených zásob tuku na břiše,“ uvedl Pavel Brychta, plastický chirurg a přednosta Kliniky popálenin a plastické chirurgie ve Fakultní nemocnici Brno.

Jak se přestat přejídat a znovu získat kontrolu nad množstvím zkonzumovaného jídla

Zdraví

I z tohoto důvodu se tak laserová liposukce doporučuje zejména těm lidem, kteří dodržují správnou životosprávu, pravidelně se hýbou, ale pořád je trápí tuk v určitých partiích, nejčastější na břiše, bocích nebo stehnech. Zákrok jim tak pomůže zformovat postavu.

Konec volnému oblečení

Po operaci pociťovala Šárka mírnou bolest, ale nebylo to nic, co by se nedalo vydržet. Doma místa zákroku ještě po dobu pěti týdnů stahovala elastickou bandáží a dodržovala klidový režim. Když poté své nové břicho poprvé uviděla, byla nadšená!

Foto: archív paní Šárky

Šárka před a po zákroku

Šárčiny proměny si navíc všimlo i okolí a všichni ji výsledek moc chválí. Její dvě malé princezny tak i díky tomu mají mnohem spokojenější a sebevědomější mámu, která se zase ráda hezky oblékne.

Po dětech si splnila sen cítit se opět ženou. Nejtěžší na plastice prsou bylo sebrat odvahu

Styl

„Myslím si, že my, ženy, bychom neměly zapomínat samy na sebe. A všem, které potřebují ke změně popostrčit, bych chtěla vzkázat, aby se nebály a odhodlaly se. Opravdu to stojí za to. Každá přece chceme mít své vysněné tělo. Já sama o dalším zákroku do budoucna určitě uvažuji a už teď vím, že Medicom Clinic bude opět jasná volba,“ pochvaluje si své rozhodnutí Šárka.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám