Hlavní obsah

Festival Migréna nás spojuje, láká na přednášky, konzultace a předávání zkušeností

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V Pacientském hubu v pražských Vršovicích se uskuteční 15. listopadu 2023  další ročník festivalu Migréna nás spojuje, kterého se zúčastní přední odborníci na léčbu migrény. Návštěvníci se zde dozvědí vše o nejnovějších trendech v léčbě migrény a chybět nebude pracovní poradna či ukázky fyzioterapie.

Foto: Profimedia.cz

Migréna není jen obyčejná bolest hlavy.

Článek

Migréna není jen obyčejná bolest hlavy. Jedná se o stavy, během nichž lidé nejsou schopni jakkoliv fungovat a nemoc je tak často na několik dní doslova paralyzuje. Život s touto nemocí tak není vůbec snadný, zvlášť když nemocní nemají příliš informací, co by jim mohlo od těchto stavů ulevit.

A právě pro tyto lidi vznikl nápad na zorganizování festivalu Migréna nás spojuje, na kterém všichni nemocní získají maximum informací k nejnovější léčbě migrény a také dovednosti potřebné k vyrovnání se s tímto onemocněním.

Letos se koná 15. listopadu 2023 od 16:30 do 20:00 hodin v pražském Pacientském hubu.

Většinu života ji sužují velké bolesti hlavy, záchvaty u ní spouští stres

Zdraví

Lidé se ale mohou těšit nejen na setkání s odborníky, jejich přednášky či osobní konzultace. „Budou se zde moci seznámit i s psychoterapeutickou prací s bolestí, navštívit neurologickou a pracovní poradnu a seznámit se i s fyzioterapií oblasti krční páteře. Každý účastník navíc získá zdarma bylinné produkty na podporu léčby migrény,“ vysvětluje Rýza Blažejovská, zakladatelka a předsedkyně organizace Migréna-help.

Více informací k festivalu a možnost se zaregistrovat naleznete zde.

Místní anestetikum může pomoci při léčbě migrény

Zdraví

Migréna Kubíka obrala o kus dětství

Děti

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám