Hlavní obsah

Seznamka v ledové kádi - trend, který může pomoci nejen otužilcům

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hledáte partnera, ale klasické seznamky vás nelákají? Pak pro vás máme jeden z nejnovějších trendů, který zaujal mladé Američany. Jedná se o tzv. Icebreakers neboli seznamování v ledové kádi.

Žhavé rande v ledové lázni - nová seznamka v KaliforniiVideo: Reuters

 
Článek

Tento trend vznikl kousek od Los Angeles v Santa Monice, kde Kyle Cassidy a jeho obchodní partner Aryan Davani několik let provozují saunový svět a také otužování v ledových kádích.

A právě ledové koupele se staly mezi mladými Američany velmi populární, a to především pro své regenerační účinky.

Majitelé se proto rozhodli využít popularity této metody na maximum a společně s odborníky na vztahy vytvořili koncepci ledové seznamky. Zájemci o seznámení se přitom poprvé setkávají až těsně před společným otužováním. „Cílem je přijít sem, společně strávit nějaký čas v ledové kádi, popovídat si a zjistit, zda to mezi nimi zajiskří,“ vysvětluje Cassidy.

Foto: Mike Blake, Reuters

Marcela Bossi z Brazílie se směje v ledové lázni s Aryanem Davanim z New Yorku během rande v ledové lázni

Na začátku všichni při hudbě meditují, následně na základě náhody utvoří dvojice a společně se pak ponořují do ledové vody v kádi. Voda má přitom necelé 3 °C. Následně zaměstnanci seznamky dávají dvojici karty s otázkami, které jim mají pomoci s komunikací. Vše přitom skončí po třech minutách, kdy dvojice společně vystupuje z ledové vody.

Následně se sami rozhodnou, zda spolu půjdou na další rande, či zkusí příště sdílet ledovou káď s někým dalším.

Speed dating: Deset rande za jeden večer

Vztahy a sex

Chování na prvním rande aneb Co muži a ženy považují za důležité

Vztahy a sex

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám