Hlavní obsah

Muži s pivním břichem prý v posteli vydrží víc než atleti

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ankara

Vypracované břišní svaly jsou sice krásné na pohled, ale pokud se jedná o výkonnost v posteli, pak dominují zcela jiní muži. Podle nové turecké studie pánové s větším bříškem vydrží v posteli déle než ti, kteří mají dokonale vypracované svaly.

Foto: Profimedia.cz

Pivní pupek sice není krásný na pohled, ale mužům z pohledu sexuality zřejmě svědčí.

Článek

Experti z Turecka testovali BMI u stovky mužů a zjišťovali, jak dlouho vydrží souložit, než dosáhnou orgasmu. Podle analýzy výsledků pánové s vyšším BMI a výrazně větším bříškem dosahovali orgasmu později a souložit vydrželi déle než ti, kteří měli BMI normální postavy a štíhlý pas.

Zatímco majitelé pivního břichu souložili v průměru 7,3 minuty, muži s atletickou postavou a pevnou břišní stěnou v průměru jen dvě minuty, tedy třikrát méně.

„Štíhlí muži s vypracovanými svaly na břiše mnohem častěji trpí předčasnou ejakulací. Je to způsobeno tím, že muži s tukovou zásobou na břiše mají více ženského pohlavního hormonu estradiolu, který zpomaluje vyvrcholení,“ vysvětlují turečtí experti.

Reklama

Související témata:

Související články

Kvalitu spermatu zvyšuje každodenní sex

Pokud mají muži problémy s kvalitou svého spermatu, měli by dle australských vědců mít sex denně. Jedině tak se zvýší šance na otěhotnění jejich partnerky....

Až třicet procent žen někdy ejakulovalo

Většina lidí má v povědomí, že ejakulace je záležitostí pouze mužů. Ovšem podle vědců se týká i žen. Mokrý orgasmus nebo-li také squirting oficiálně někdy...

Jak se zbavit pivního pupku

Žádný muž není hrdý na malý soudek, mozol či pivní vanu, která se před ním buď nenápadně kulatí, nebo už nápadně valí. Po třicítce se kulaté bříško u mnoha...

Výběr článků

Načítám