Hlavní obsah

Čím si udělat radost, aby vás beránek nepokakal

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Velikonoce už jsou doslova za rohem a vás čeká příprava nádivky, pečení, zdobení vajec a možná i velký jarní úklid? Odměňte se za tuto dřinu něčím hezkým na sebe, aby vás beránek nepokakal a vy jste měla radost.

Foto: archiv firmy

Halenka, Lindex, 999 Kč

Článek

Velikonoce se nesou ve znamení barev a rozkvétajících květin. Inspirujte se jarními motivy a přeneste je do své skříně. Vyberte si například romantické šaty v jemných pastelových barvách, ve kterých rozkvetete i vy.

Doplňte je pohodlnými mokasínami ve světlých odstínech, nebo vsaďte na klasické lodičky na nižším podpatku. Snadno kombinovatelným kouskem je pak halenka nebo košile s výšivkou. Obojí můžete nosit s džínami nebo jinými kalhotami či sukní.

Foto: archiv firem

Zleva šaty: Lindex, 2299 Kč. Halenka, Lindex, 499 Kč. Sukně, Lindex, 799 Kč. Denimové šaty, F&F, 749 Kč. Šaty midi, Lindex, 799 Kč. Boty žluté, CCC, 999 Kč. Mokasíny, CCC, 999 Kč. Lodičky, CCC, 1499 Kč.

Foto: archiv firmy

Ilustrační foto, Lindex

Pokud trávíte nejvíce času doma, udělejte si radost novou teplákovou soupravou. Vsaďte na minimalistický model bez potisků a jiných ozdob, ve kterém vám půjde práce z domova od ruky.

Jak se z čelenek do vlasů stal opět hit sezony

Styl

V případě, že oblečení máte na rozdávání, potěšte se třeba novým modelem kabelky v jarních barvách nebo novými praktickými pantofli na zahradu. Úsměv na tváři pak vykouzlí vtipné ponožky s velikonočním vzorem.

Foto: archiv firem

Šaty, Marks & Spencer, 899 Kč. Růžová halenka, F&F, 349 Kč. Modrá halenka, Desigual, 2599 Kč. Košile, Moves (prodává Zalando), 2640 Kč. Kabelka, Matt & Nat, 3390 Kč. Bílá halenka s červenými květy, Desigual, 2599 Kč

Foto: archiv firmy

Ilustrační foto, Lindex

Foto: archiv firem

Župánek, F&F, 299 Kč. Modrá mikina, F&F, 349 Kč. Tepláky, F&F, 349 Kč. Pantofle, Crocs (prodává Urbanlux), 599 Kč. Set dvou párů ponožek, Happy Socks (prodává Urbanlux), 559 Kč

Koledníkům za odměnu

Letošní rok je stejně jako ten minulý pro děti náročný. Zavřené školky i sportoviště a trávení více času doma je netěší stejně jako jejich rodiče. Odměňte proto své ratolesti alespoň novým kouskem oblečení s veselým motivem, který jim udělá radost.

Vsaďte na tradiční velikonoční potisky s králíčky či beránky, nebo se držte osvědčené klasiky a pořiďte svému dítku tričko nebo mikinu s jeho oblíbenou pohádkovou postavou.

Foto: archiv firem

Šaty oranžové, F&F, 229 Kč. Body, Lindex, 299 Kč. Set triček, H&M, 599 Kč. Komplet žluté body a béžové legíny, Lindex, 499 Kč. Komplet se žlutými kalhotami, F&F, 349 Kč. Šaty bílé Desigual, 1599 Kč. Tepláky, Lindex, 449 Kč. Nazouváky, Crocs, 1059 Kč.

Foto: archiv firmy

Ilustrační foto, Lindex

Reklama

Související články

Zaměřeno na: Trendy kabelky roku 2021

Říká se, že styl je věčný a trendy pomíjivé, ale někdy se i trendy kousky mohou stát nadčasovými. Příkladem mohou být kabelky. Zatímco minulý rok byly v módě...

Módní divadlo podle značky Moschino

Také vám chybí nejrůznější kulturní představení? Pak vás zcela jistě potěší nejnovější kolekce od návrháře Jeremyho Scotta pro značku Moschino, která byla...

Výběr článků

Načítám