Hlavní obsah

Módní inspirace: Královna Letizia

Španělská královna Letizia je dámským módním vzorem. Podívejte se, jaké barevné a elegantní modely tato panovnice předvádí na slavnostních událostech všeho druhu a inspirujte se jimi třeba na nadcházející svatební sezonu!

Foto: Profimedia.cz

Královna Letizia Španělská

Článek

Královna Letizia patří nepochybně mezi nejlépe oblékané ženy světa. Svými outfity navíc pravidelně dokazuje, že styl není jen otázkou horentních sum peněz.

Kromě návrhářských kousků totiž často sahá i po modelech od španělských řetězců typu Zara, Mango či Massimo Dutti.

Její styl by se dal definovat slovy: elegantní, nadčasový, ženský a promyšlený do posledního detailu. Díky své velmi štíhlé postavě si může dovolit takřka cokoliv, přesto dává přednost jednoduchým delším šatům po kotníky v kombinaci s lodičkami na vysokém podpatku.

Z barevné palety královna Letizia nejčastěji sahá po červené, modré a růžové. Všechny tyto barvy se skvěle doplňují s královninými hnědými kadeřemi. Ostatně podobnou barevnou paletu volí i britská vévodkyně Kate.

Vévodkyně Kate v Karibiku: Stylová za každé situace

Styl

Čas od času veřejnost překvapí i pastelovým modelem. Nedávno například sáhla po fialovém kostýmku, který doplnila bílou krajkovanou blůzkou.

Krásný outfit předvedla také u příležitosti udílení literární ceny „Miguel de Cervantes 2021“, kdy zvolila světle modré šaty se stojáčkem a květinovou výšivkou. Oba tyto outfity mohou sloužit jako inspirace pro události typu svatby a podobně.

V soukromí královna Letizia ráda obléká romantické bílé krajkované šaty nejčastěji v kombinaci s jejími oblíbenými espadrilkami na klínku od španělské značky Castañer.

Prohlédněte si její nejnovější outfity v galerii.

Reklama

Související články

Mýty a fakta o kabelce královny Alžběty II.

Život příslušníků britské královské rodiny do velké míry určuje protokol a tradice. Místo trendů raději následují klasický styl, který se v průběhu let nemění....

Výběr článků

Načítám