Hlavní obsah

Jak nosit klasickou bílou košili podle celebrit

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bílá košile by měla být základem nejen pánského, ale také dámského šatníku. Jedná se o nadčasový a variabilní kousek, který vás zachrání vždy, když nevíte, co si vzít na sebe. Jak bílou košili nosí světové celebrity?

Foto: Profimedia.cz

Zleva: Modelky Emily Ratajkowski, Irina Shayková a Hailey Bieberová

Článek

Pokud nevíte, jakou košili si vybrat, důležité jsou dva faktory. Především je vhodné si pořídit takovou, která bude lichotit vašim proporcím, a pak si určit, na jakou příležitost chcete košili nosit.

Ideálním kouskem je košile ve střihu oversized, která sluší všem ženám bez rozdílu věku i postavy. Dá se totiž zakasat po vzoru zpěvačky Céline Dionové do úzké sukně a vytvořit tak elegantní look do kanceláře.

Naopak rozepnutou ji můžete přehodit přes sexy crop top a nosit ji jen tak k šortkám po vzoru modelek Kendall Jennerové nebo Hailey Bieberové.

Skvěle vypadá i prodloužená varianta bílé košile, která se dá opět nosit rozepnutá například k sukni, jako to s oblibou dělá modelka Irina Shayková.

V případě, že se pyšníte štíhlou, subtilní postavou, můžete ji využít také jako šaty ve stylu modelky Emily Ratajkowski. Volnější střih košile můžete stáhnout úzkým koženým páskem nebo třeba barevným hedvábným šátkem. Rázem tak dostanete sexy šaty vhodné na party s přáteli či romantickou večeři s partnerem.

Ženy, které upřednostňují více konzervativní styl oblékání nebo jsou svázány pravidly kancelářského dress codu, mohou sáhnout po klasické vypasované košili. Tu lze nosit rovněž na několik způsobů. Krásně vypadá s klasickými společenskými kalhotami cigaretového střihu. Skvěle vypadají v černé, ale i ostatních barvách. Na jaře například vyniknou zelené kalhoty, podobné jako nosí modelka Karlie Klossová.

Velmi módní variantou je pak košili zkombinovat s trendy saténovou sukní v midi délce. Vyzkoušejte například po vzoru herečky Jessiky Albové skořicovou nebo černou variantu.

Všechny zmíněné outfity a mnohé další naleznete v naší galerii.

Reklama

Výběr článků

Načítám