Hlavní obsah

Stylové kabelky pro každou příležitost

Novinky, Linda Humlová

Existují jen dva typy žen - ty, které milují boty a ty, které dávají přednost kabelkám. Pokud patříte do druhé skupiny, pak pro vás máme dobrou zprávu. Jaro je totiž skvělou výmluvou, proč si pořídit nový kousek. S novou sezonou totiž obchody zaplavují trendy kabelky, které hýří neobvyklými barvami i tvary. Jakou si vyberete vy?

Foto: archiv firmy

Ilustrační foto, Deichmann

Článek

Dosluhuje vám stávající kabelka a poohlížíte se po nové? Pak jste to nemohla načasovat lépe.

Foto: archiv firmy

Ilustrační foto, Baťa

Na rozdíl od zimy, které vládnou velké černé kabelky, totiž jaru dominují nové neotřelé kousky různých vzorů a barev, které povýší jakýkoliv outfit. Vyberte si z našeho přehledu. Máme pro vás varianty ve všech cenových kategoriích a na každou příležitost.

Do tisíce korun

V případě, že vás svazuje rozpočet, nemusíte klesat na mysli! V současné době jsou v obchodech už i kvalitní koženkové kousky, které jsou často k nerozeznání od opravdové kůže.

Foto: archiv firem

1. Zara, 699 Kč. 2. Zara, 699 Kč. 3. CCC, 899 Kč. 4. Zara, 499 Kč. 5. CCC, 599 Kč. 6. About You/Aboutyou.cz. 7. CCC, 699 Kč. 8. Esprit, 999 Kč

Navíc na rozdíl od drahých kousků, u kterých je potřeba zvážit investici, si můžete dovolit více experimentovat a hrát si s trendy. Co si třeba pořídit kabelku v módním hadím či leopardím vzoru, nebo rozveselit svůj šatník pastelovým kouskem?

Foto: archiv firmy

Ilustrační foto, Deichmann

Do dvou tisíc 

Vyšší limit nabízí více možností. Pokud hledáte univerzální kabelku, pak vsaďte na neutrální barvy, jako je černá, hnědá či béžová. Obecně se ale na jaro hodí spíše světlejší barvy.

Foto: archiv firem

1. About You/Aboutyou.cz, 1037 Kč. 2. Edited/Aboutyou.cz, 1557 Kč. 3. Esprit, 1999 Kč. 4. Zara, 1299 Kč. 5. Marks & Spencer, 1399 Kč. 6. Esprit, 1999 Kč. 7. Esprit, 1499 Kč

Co se týče tvarů, osvědčenou klasikou jsou čtyřhranné kabelky, ale pokud se zajímáte o trendy, pak se nebojte sáhnout i po kulaté kabelce, která ozvláštní každý outfit. Noste ji k džínům a bílému tričku nebo třeba rozevlátým jarním šatům, kterým dodá ten správný boho look.

Foto: archiv firmy

Ilustrační foto, Deichmann

Do pěti tisíc korun

Pokud je váš finanční strop pět tisíc korun, pak se dá říct, že jsou vaše možnosti téměř neomezené. V tomto limitu totiž seženete již velmi kvalitní kožené či koženkové modely, které se svým zpracováním mohou často měřit i s opravdu drahými kousky.

Foto: archiv firem

1. Urbanlux, 4260 Kč. 2. Urbanlux, 2610 Kč. 3. Urbanlux, 3460 Kč. 4. Answear, 3699 Kč. 5. Urbanlux, 4120 Kč. 6. Ted Baker/Aboutyou.cz, 4394 Kč. 7. Furla, 3477 Kč. 8. Answear, 4999 Kč

Luxusní vzhled navíc podpoříte, pokud vsadíte na minimalistický vzhled kabelky bez zbytečných ozdob v podobě velkých metalických detailů či zipů.

Foto: archiv firmy

Ilustrační foto, Baťa

Vybírejte mezi typy kabelek shopper (velká nákupní), crossbody (malá kabelka, která se nosí šikmo přes rameno) či módními bucket bags ve tvaru vaku.

Nad pět tisíc korun

Je pro vás kabelka jistou formou investice, nebo se chystáte na nákup své první pořádné kabelky? Pak se soustřeďte zejména na nadčasové kousky klasických tvarů.

Foto: archiv firem

1. Högl, 6799 Kč. 2. Pinko, 10 900 Kč. 3. Pinko, 10 400 Kč. 4. Ted Baker/Aboutyou.cz, 5070 Kč. 5. Urbanlux, 5190 Kč. 6. Hugo Boss/Aboutyou.cz, 6994 Kč. 7. The Kooples/Aboutyou.cz, 9074 Kč

Co se týče barev, zlatým pravidlem je: pokud se chystáte ke koupi první drahé kabelky, měla byste sáhnout po černé, která je univerzální a bude se vám nejsnáze nosit. V případě, že se ale jedná již o několikátý kus, nebojte se experimentovat a sáhnout po trendy barvách, jako je například žlutá, červená či pastelově růžová.

Při výběru se vyhněte nákupu kousků s výraznými logy. Pamatujte si, že nejluxusnější kabelky na sobě loga většinou nemají, nebo jen velmi malá a decentní. Obrovská loga naopak působí lacině a mnohdy i nevkusně.

Inzertní sdělení

Foto: aboutyou.cz

Nakupujte jednoduše a za dobré ceny z domova. Vyberte si z více než 500 značek a užijte si dodání a vrácení zdarma s About You – Vaším novým online obchodem s módou.

Může se vám hodit na Zboží.cz:
Kabelky

Reklama

Související články

Jarní móda 2019: Puntíky, boho styl a další

Jaro má snad každý z nás spojené s nesmrtelným květovaným vzorem. Pokud svůj šatník ale tentokrát chcete ozvláštnit něčím novým a neotřelým, pak vám nabízíme...

Celebrity nosí žlutou, zamilujte si ji i vy

Zapomeňte na tmavé barvy, které dominovaly našemu šatníku celou zimu. Přichází jaro a s ním i jasně žlutá barva, která stejně jako v minulém roce patří mezi...

Výběr článků

Načítám