Hlavní obsah

Souboj velkých večerních aneb móda New Yorku a Los Angeles

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Začátek listopadu se nesl ve znamení velkolepých galavečerů. Filmové ceny LACMA v Los Angeles i předávání módních cen CFDA v New Yorku přilákalo velké množství celebrit. Jaké šaty vynesly a jak se liší móda na západním a východním pobřeží Ameriky?

Foto: Profimedia.cz

Podnikatelka Kim Kardashianová

Článek

Móda je jedním z nejvýraznějších způsobů, jakým celebrity vyjadřují svou osobnost a vkus. Do módního stylu se ovšem promítají nejen osobní preference, ale také trendy nebo místo.

New York je považován za město elegance a rafinovanosti. Herečky jako Sarah Jessica Parkerová nebo Blake Lively zde často volí stylové a sofistikované outfity. V New Yorku je móda často spojena i s pracovním prostředím, což se zase odráží v precizních oblecích a výrazných doplňcích.

V Los Angeles pak hvězdy jako Jennifer Anistonová nebo Jennifer Lawrenceová preferují lehčí, uvolněnější a pohodlnější outfity odkazující ke kalifornskému životnímu stylu. Nosí se krátké šaty, flitry a feminní akcenty.

Čeští designéři, kteří bojují za udržitelnější módu

Styl

Los Angeles

Slavnostní předávání filmových cen LACMA Art+Film Gala 2023 v Los Angeles přilákalo velké množství celebrit.

Nechyběla zde dědička hotelového impéria Paris Hiltonová, která v kalifornském duchu sáhla po bledě modrých flitrovaných šatech z dílny návrhářky Jenny Packhamové.

Flitry vynesla také Salma Heyeková, která vsadila na svoji oblíbenou značku Gucci. Zlaté vypasované šaty dokonale obepínaly hereččinu bezchybnou postavu.

Odvážný model předvedla nestárnoucí zpěvačka a herečka Jennifer Lopezová, která oblékla rovněž šaty od značky Gucci, které doplnila monstrózním náhrdelníkem s drahými kameny.

Akci si nenechala ujít ani podnikatelka Kim Kardashianová, která vsadila na velkolepou róbu s vlečkou v růžové barvě od značky Balenciaga.

New York

O pár dní později se událo slavnostní předávání módních cen CFDA 2023 v Americkém přírodovědném muzeu v New Yorku a o módní podívanou opět nebyla nouze.

Herečka Anne Hathawayová se nejprve blýskla v róbě sestávající z tmavě modrého zapínacího topu a splývavé džínové maxisukně a později se převlékla do sexy červených šatů.

Herečka Nina Dobrevová známá například z Upířích deníků se ukázala v plné eleganci a na vyhlašování cen se oblékla do třpytivých šatů s rozparkem od návrháře Oscara de la Renty, které doplnila malou zlatou kabelkou.

Kim Kardashianová nechyběla ani na opačném pobřeží. Tentokrát vynesla černou róbu se stojáčkem zdobenou kříži opět od značky Balenciaga.

Emily Ratajkowski na slavnostní událost zvolila světlé minišaty, ve kterých nechala vyniknout své dlouhé nohy.

Zpěvačka a herečka Vanessa Hudgensová ohromila v úchvatných korzetových černých šatech s dlouhými rukavičkami.

Měkoučké svetry z prémiových materiálů

Styl

Elegantním botám odzvonilo. Letos frčí drsný styl a spony

Styl

Reklama

Výběr článků

Načítám