Hlavní obsah

Proměňte se v srdcovou královnu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Probuďte v sobě vnitřní femme fatale. Červená barva k sobě přitahuje pozornost. Navíc sluší všem ženám bez ohledu na věk či barvu vlasů. Zamilujte si ji nejen na Valentýna.

Foto: Profimedia.cz

Červená je barvou letošní zimy. Kabát prodává Anamé, 16 990 Kč.

Článek

Blíží se Valentýn a možná vás trápí otázka: „Co si obléknout?“ Bez ohledu na to, jestli máte partnera nebo ne, je to skvělá příležitost na to, se hezky obléknout a vyrazit na večeři, na skleničku nebo do kina. Ať už se svojí lásku, kamarádkami, nebo jen tak sama se sebou.

Červená: Barva, se kterou zabodujete nejen na Vánoce

Styl

Pokud nepatříte mezi milovnice červené nebo růžové, vsaďte na outfit v neutrálních barvách. Skvěle vypadá například kombinace širokých kalhot a hezkého topu. Přehoďte elegantní kabát a přidejte doplňky. Nenápadným připomenutím svátku lásky může být zlatý náhrdelník se srdíčkem nebo trendy kabelka srdcovitého tvaru, kterou milují módní influencerky po celém světě.

Foto: Profimedia.cz

Top s výstřihem, Lindex, 899 Kč. Náhrdelník, Ornamenti, 890 Kč. Balerínky, Marks & Spencer, 1599 Kč. Kalhoty, Marks & Spencer, 1599 Kč. Kabelka, Alaïa, 24 500 Kč. Kabát, F&F, 1899 Kč.

Nechcete působit prvoplánově? Vyjádřete svoji zamilovanou náladu jinak a vsaďte na top se srdcovým výstřihem.
Foto: Profimedia.cz

Elegantní kabát v bordó barvě se bude krásně vyjímat.

Pokud chcete opravdu zazářit, oblékněte si monochromatický outfit v červené. Skvěle vypadá kombinace hedvábné halenky se saténovou sukní. Místo mini délky vsaďte raději na midi či maxi pro elegantní look.

Foto: Profimedia.cz

V červeném outfitu zazáříte. Sukně, Marks & Spencer, 4990 Kč.

Červené punčocháče jsou opět v kurzu. Nosí se k minisukním nebo šatům v midi délce s plochou obuví
Foto: Profimedia.cz

Silonky, Calzedonia, 199 Kč. Podprsenka, Lisca, 1479 Kč. Kalhotky, Lisca, 899 Kč. Mokasíny, Deichmann, 999 Kč. Sako, 1499 Kč. Sukně, H&M, 379 Kč. Rolák, s.Oliver, 3299 Kč.

Červená barva vynikne v zimních měsících nejlépe s neutrálními odstíny. Letos je trendy kombinace s šedou.
Foto: Profimedia.cz

Valentýnský look nemusí být přeslazený.

Červenou lze úspěšně kombinovat s různými barvami, což otevírá širokou škálu možností pro vytvoření vyvážených outfitů.

Pro sofistikovaný vzhled zkombinujte tento odstín s neutrálními barvami, jako jsou černá, bílá nebo šedá. Pro odvážnější look můžete zvolit kombinace s odstíny tmavě modré, fialové, zlaté či růžové.

Foto: Profimedia.cz

Kombinace červené a růžové se stále nosí.

Stylové oblečení na lyže i après-ski

Styl

Jak pečovat o kožichy a kožešinové doplňky

Styl

Reklama

Výběr článků

Načítám