Hlavní obsah

Přehlídka Gucci: Vedle modelů známé tváře showbyznysu

V úterý druhého listopadu se uskutečnila dlouho očekávaná módní show značky Gucci. Přehlídka se konala na slavném Hollywood Boulevard v americkém Los Angeles. Po slavném chodníku hvězd kráčely vedle modelů a modelek známé tváře světového showbyznysu.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Módní přehlídka Gucci Love Parade v Los AngelesVideo: AP

 
Článek

Nejnovější přehlídka módního domu Gucci se nesla v duchu velkoleposti. Za zvuku písniček od islandské zpěvačky Björk se na mole objevily známé tváře světového showbyznysu, mezi kterými nechyběl například herec a zpěvák Jared Leto, dětská hvězda Macaulay Culkin, herečka Jodi Turner-Smithová či australský herec Kodi Smit-McPhee.

Kolekce návrháře Alessandra Michele byla plná nevšedních, ale přesto nositelných looků. Nechyběly klasické, ale také extravagantní mužské modely složené zejména z oversized blazerů a upnutých kalhot.

Foto: Profimedia.cz

Americký herec a zpěvák Jared Leto

Samotnou kapitolu pak tvořily velké večerní šaty. K vidění byla například saténová róba v barvě champagne ve stylu zlatého Hollywoodu nebo elegantní stříbrné šaty. Největší pozornost ale upoutaly výrazné modely poseté flitry a zdobené pštrosími peříčky.

Foto: Profimedia.cz

Americký herec Macaulay Culkin

Barevná paleta byla různorodá, stejně jako osazenstvo. Na přehlídku se přišli podívat jak módní redaktoři, tak celebrity. Mezi nimi nechyběla například zpěvačka Miley Cyrusová či herečka Gwyneth Paltrowová, která oblékla čtvrt století starý oblek značky Gucci ze svého vlastního šatníku.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám