Hlavní obsah

Návrhářka Veronika Štěrbová: Jednoduše, elegantně, česky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Veroniku Štěrbovou ženy vyhledávají pro její jednoduché a elegantní módní kousky, které v šatníku vydrží mnoho let. Nyní se návrhářka rozhodla zcela upustit od trendových sezonních kolekcí a představuje tři základní linie pro ženy, které touží po uceleném šatníku bez kompromisů.

Foto: archiv návrhářky

Kolekce Veroniky Štěrbové

Článek

„Módní průmysl na nás stále chrlí měnící se trendy a společnost je pod neustálým tlakem nakupování nového oblečení, které ale nedokáže uspokojit primární potřeby žen. Kvalita a nadčasovost je to, co nám ženám dává svobodu vytvořit si vlastní styl a cítit se v oblečení vždy sama sebou,“ popisuje Veronika Štěrbová, která tvoří pod svou značkou Sophistic by Veronika.

I proto se rozhodla ve svých kolekcích zcela upustit od trendových kousků a namísto toho svým zákaznicím radí, jak i z pár kusů oblečení lze vytvořit komplexní šatník pro všechny příležitosti.

„Všechny potřebujeme funkční šatník, a proto přicházíme s konceptem tří celoročních linií, díky kterým budete mít v šatníku jen to, co opravdu můžete obléknout každý den na jakoukoliv příležitost,“ dodává.

Foto: archiv návrhářky

Kolekce Veroniky Štěrbové

Oblečení je mezi sebou snadno kombinovatelné a v šatníku vydrží několik dlouhých sezon. Návrhářka tvoří ve svém ateliéru na pražských Vinohradech ženské elegantní outfity převážně v základních barvách, jako je bílá, černá a béžová, které lze nosit celoročně.

Svoji dosavadní tvorbu spolu s pár novými kousky nově rozděluje do tří celosezonních linií – Basic line, Classic line a Iconic line.

Basic line, to jsou základní kusy šatníku, univerzální svým střihem i barvou. Nadčasový je nejen jejich design, ale také materiál. Veškeré basic produkty jsou z kvalitních pohodlných látek, protože jejich podstatou je nositelnost za všech okolností. Nejvyšší hodnotou basic kousků je, že s nimi dokážete doplnit jakýkoliv outfit. A navíc vás zachrání, když nemáte chuť přemýšlet, co na sebe.

Jak pečovat o vlněné oblečení

Styl

V Classic line návrhářka nabízí byznysovější módu, košilové šaty a další kousky s originálnějším střihem. Od Basic line se tato řada liší výraznějším designem, což jí ale nijak neubírá na kombinovatelnosti. Z Classic line oblečení je možné sestavit kompletní office šatník, ale zároveň se v něm dá vyrazit i na společenské události nebo na večerní skleničku.

Foto: archiv návrhářky

Kolekce Veroniky Štěrbové

Ikonické a světově známé módní klenoty prověřené desítkami let – jako například kožený křivák nebo podzimní trenčkot – tvoří Iconic line. Často je proslavila známá osobnost nebo subkultura a později se začaly opakovaně dostávat do kolekcí nejvýznamnějších návrhářů i do ulic po celé planetě. Běžná žena jich obvykle nemá plný šatník, ale své vybrané kousky si rozhodně hýčká.

Foto: archiv návrhářky

Kolekce Veroniky Štěrbové

Může se vám hodit na Zboží.cz: Dámské oblečení

Může se vám hodit na Firmy.cz: On-line prodej dámského oblečení

Reklama

Související témata:
Veronika Štěrbová

Související články

Módní tajemství Alžběty II.

Zemřela britská královna Alžběta II., největší panovnice své doby. Za více než sedmdesát let své vlády se stala nejen symbolem Velké Británie, ale také módní...

Nejkrásnější róby z benátského festivalu

O víkendu skončil 79. ročník filmového festivalu v italských Benátkách. Kromě nových snímků stály za zhlédnutí i samotné róby celebrit. Podívejte se na ty...

Prošívané bundy: Elegance v britském stylu

Britové jsou pověstní svým elegantním oblečením a vytříbeným vkusem. Mezi jejich oblíbené svrchníky patří vedle trenčkotů i lehké prošívané a zateplené bundy,...

Výběr článků

Načítám