Hlavní obsah

Nejkrásnější róby z benátského festivalu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

O víkendu skončil 79. ročník filmového festivalu v italských Benátkách. Kromě nových snímků stály za zhlédnutí i samotné róby celebrit. Podívejte se na ty nejpovedenější.

Foto: Profimedia.cz

Modelka Alessandra Ambrosiová.

Článek

Jednou z nejvýraznějších postav celého festivalu nebyla překvapivě herečka, ale modelka Alessandra Ambrosiová, která patří mezi pravidelné návštěvnice festivalu. Ta vynesla celkem dvě róby. Prvně sáhla po efektní fuchsiové od italské módní značky Ermanno Scervino. Korzetové šaty z hedvábí a šifonu disponovaly dlouhou vlečkou, která ve větru vytvářela oslňující efekty.

Podruhé pak oblékla modrou róbu od italské návrhářky Alberty Ferrettiové zdobenou flitry a pavími pírky. Svůj look doplnila okouzlujícími šperky ve stejné barevné paletě.

Krásné šaty předvedla také populární herečka Ana de Armasová, která ztvárnila ikonickou Marilyn Monroe v novém filmu Blonde. Na slavnostní premiéru zvolila růžovou róbu s hlubokým výstřihem od značky Louis Vuitton, kterou doplnila mohutným diamantovým náhrdelníkem.

Nejstylovější muži benátského filmového festivalu

Styl

Velké pozdvižení vyvolala herečka Olivia Wildeová, která sáhla po kanárkově žluté róbě značky Gucci. Na červeném koberci přímo zářila.

Další krásnou róbu značky Gucci vynesla herečka Jodie Turner-Smithová. Černé šaty s hlubokým výstřihem, bohatým zdobením a červeným lemováním doplnila o kontrastní zelené rukavičky. Třešničkou na dortu se stal velkolepý diamantový náhrdelník se smaragdy, který se na hereččině krku krásně vyjímal.

Podruhé pak na červený koberec dorazila v unikátní barevné róbě značky Christopher John Rogers. Povedený look potvrdil, že Turner-Smithová aspiruje na nejstylovější herečku roku 2022.

Prohlédněte si nejpovedenější looky z červeného koberce v naší galerii.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám