Hlavní obsah

Inspirujte se hvězdným stylem podle modelky Sofie Richie Graingeové

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Módní svět je plný zajímavých osobností a inspirativních ikon, které svou originalitou a sebevědomím dokážou ovlivnit trendy a vkus celé generace. Jednou z takových osobností je i modelka Sophia Richie Graingeová, která se stala nejenom oblíbenou tváří na přehlídkových molech, ale také módní ikonou díky svému nezaměnitelnému stylu.

Foto: Profimedia.cz

Styl Sofie Richie Graingeové.

Článek

Sophia Richie Graingeová je britská modelka, která svou kariéru zahájila již v mladém věku a postupně se vypracovala na jednu z nejžádanějších tváří v módním průmyslu. Je nejmladší dcerou zpěváka Lionela Richieho a sestrou televizní osobnosti Nicole Richieové. Její jméno je spojováno s předními módními značkami a módními časopisy.

Sophia nezapře, že je velkou milovnicí módy, a tuto vášeň se snaží předávat svým fanouškům na sociálních sítích. Její Instagram je plný inspirativních outfitů a rad, jak skloubit módní kousky do dokonalých kombinací. Díky svému přirozenému šarmu a autenticitě získala Sophia obrovskou základnu fanoušků, kteří se s chutí nechávají inspirovat jejím jedinečným stylem. Jen na Instagramu její tvorbu sleduje přes 11 milionů lidí. Čím si získala jejich srdce?

Jedinečný uvolněný styl

Sophia Richie Graingeová se nebojí experimentovat s módou a vytvářet unikátní kombinace. Všechny její outfity ale mají základní společný jmenovatel a tím je nositelnost.

Její styl lze popsat jako směs elegantních a kreativních prvků s lehce rockovým nádechem. Ráda zkouší nové barvy, vzory a střihy, které podtrhnou její osobnost.

Móda z Wimbledonu: Bezchybná Kate a styloví džentlmeni

Styl

Její šatník je plný stylových kousků od světoznámých návrhářů, oblíbenou módní značkou je Chanel. Ráda si ale také pohrává s vintage úlovky.

Foto: Profimedia.cz

Neformální look podle Sofie.

Důraz na pohodlí

I když Sophia Richie Graingeová vypadá vždy dokonale, klade důraz na pohodlí a samozřejmě volí oblečení, ve kterém se cítí dobře.

Možná i proto si její styl zamilovaly ženy po celém světě, protože zdůrazňuje, že móda nemusí nutně znamenat oběť pohodlí a svobody pohybu.

Foto: Profimedia.cz

Minimalistický look rozbitý výraznými lodičkami.

Přirozený vzhled

Sophie si nepotrpí pouze na svůj stylový oděv, ale věnuje pozornost i svému beauty looku. Její charakteristické blond lehce zvlněné vlasy a velmi přirozeně zvolený make-up vždy perfektně podtrhnou její krásné rysy.

Její svatební look se například stal předlohou pro mnohé letošní nevěsty. Sophia totiž zvolila velmi elegantní nízce posazený drdol a nechala vyniknout svoji dokonale zářivou pleť podtrhnutou zdravíčky.

Svatební veselí. Dcera Lionela Richieho Sofia oblékla troje šaty od Chanelu

Styl

Na co nezapomenout při balení na dovolenou

Žena

Libanonská haute couture: Šperk ve světě módy

Styl

Může se vám hodit na Zboží.cz: Dámské oblečení, Dámská obuv

Může se vám hodit na Firmy.cz: Vizážisté a stylisté

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám