Hlavní obsah

Svatební veselí. Dcera Lionela Richieho Sofia oblékla troje šaty od Chanelu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sofia Richie, dcera slavného zpěváka Lionela Richieho, je jednou z nejžádanějších celebrit dnešní doby. Její svatba proto byla jednou z nejočekávanějších událostí roku. Nevěsta si pro svůj velký den, který se konal v sobotu 22. dubna ve Francii, vybrala jednoduché krajkované šaty od módního domu Chanel. Provdala se za úspěšného hudebního producenta Elliota Grainge.

Foto: Profimedia.cz

Sofia Richie Graingeová ve svatebních šatech Chanel

Článek

Sofia Richie a hudební producent Elliot Grainge se o víkendu vzali na jihu Francie, kde měla na sobě nevěsta ne jednu nebo dvě, ale hned tři róby na míru od Chanelu - jednoho z nejvyhlášenějších módních domů vůbec.

Oblíbená modelka a influencerka si na obřad vybrala střihově jednoduché šaty zdobené krajkou s drobnými kamínky a flitry. Šaty vycházely ze střihu aktuální kolekce značky pro jaro/léto 2023. Prošly ale mnohými úpravami, aby splňovaly nejpřísnější kritéria hlavní svatební róby.

Kromě výstřihu typu „halter“ a dlouhé vlečky disponovaly mnohými detaily jako třeba ozdobnými knoflíčky ve tvaru květin. Na vnitřní straně šatů byly modrou nití vyšity iniciály páru.

Nejkrásnější svatební šaty celebrit

Styl

Samotný vzor krajky pak obsahoval květiny a srdce uprostřed hrudi a další srdce pod ním, obrácené k němu; skrytý motiv představující jejich lásku.

Nevěsta šaty doplnila o dramatický závoj a pár diamantových náušnic.

Foto: Profimedia.cz

Cesta k oltáři byla bohatě nazdobena květinami.

Kdo je Sofia Richie?

Sofia Richie je americká modelka a celebrita, která se narodila 24. srpna 1998 v Los Angeles. Její matkou je bývalá zpěvačka a herečka Diane Alexanderová, otcem je hudebník Lionel Richie. Sofia se dostala do veřejného povědomí, když se objevila na Instagramu svého slavného otce. Od té doby se stala jednou z nejžádanějších modelek v showbyznysu a získala si fanoušky po celém světě. Během své kariéry se objevila na obálkách a v kampaních mnoha módních časopisů, jako jsou například Vogue, Harper's Bazaar a Elle. Také vystupovala v kampaních pro značky jako Tommy Hilfiger, Adidas a Chanel.

Později večer se nevěsta převlékla do krátkých šatů, které byly vhodnější na svatební večírek, který se protáhnul do ranních hodin. Minišaty rovněž od Chanelu byly inspirovány designem modelu z devadesátých let, který na přehlídkovém mole poprvé vynesla modelka Claudia Schifferová.

Jednoduché strukturované šaty měly na sobě ikonickou květinu značky Chanel - kamélii. Doplnila je lodičkami na nízkém podpatku, aby v nich mohla protancovat celou noc.

Třetí šaty na míru, které měla na sobě, byly na její zkušební večeři večer před svatbou. Návrh šatů vycházel z návrhu modelu z roku 1997. Měly vysoký stojáček a byly pokryty třásněmi s korálky.

Šťastný pár stvrdil svůj vztah ve francouzském Antibes v regionu Provence-Alpes-Côte d'Azur před svými nejbližšími přáteli a rodinou. Ve hvězdném davu nechyběl samozřejmě její otec zpěvák Lionel Richie či sestra Nicole Richie. Dále se svatby zúčastnila i například herečka Cameron Diazová či podnikatelka Paris Hiltonová.

Svatba v Bílém domě: Jaké šaty oblékla nevěsta

Styl

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám