Hlavní obsah

Hudební ceny Grammy: Nejlépe oblečené celebrity

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V neděli 3. dubna proběhlo v Las Vegas slavnostní předávání cen Grammy. Nejvýznamnější hudební ocenění na světě přilákalo i letos velké množství hudebníků a celebrit. Jaké šaty měli na sobě?

Foto: Profimedia.cz

Modelka Chrissy Teigenová

Článek

Jednu z nejpovedenějších rób večera vynesla oblíbená zpěvačka Lady Gaga, která vsadila na osvědčenou kombinaci barvy černé a bílé. Šatům od značky Emporio Armani vévodila dlouhá vlečka a asymetricky řešený živůtek na jedno rameno. Svůj look Lady Gaga korunovala účesem s pokládanou vlnou ve stylu klasického Hollywoodu.

Jednoduchý, ale prudce elegantní outfit předvedla modelka Hailey Bieberová, která vsadila na minimalistickou róbu od značky Saint Laurent. Naopak její protějšek zpěvák Justine Bieber předvedl velmi nelichotivý oblek od značky Balenciaga. Moderní uvolněný střih saka a kalhot zpěvákovi spíše ubral, než přidal. Zkresloval totiž siluetu a opticky zpěvákovi nadělil krátké nohy. Celkovému dojmu nepřidaly ani robustní boty a růžová čepice.

Jaké šaty zvolily celebrity na nejexkluzivnější večírek roku

Styl

Naopak modelka Chrissy Teigenová sáhla po osvědčené klasice v podobě bohatě nabírané róby ve výrazné růžové barvě. Podobných modelů již vynesla několik, ale šaty z dílny Nicole Felicia Couture tentokrát skvěle ladily k její barvě kůže, a nuda to tak rozhodně nebyla.

Důmyslný overal od značky Et Ochs předvedla televizní osobnost Kourtney Kardashianová, která nechala vyniknout svůj dekolt. Naopak po princeznovské róbě od značky Dolce & Gabbana sáhla zpěvačka Carrie Underwoodová, která daný večer připomínala spíše debutantku.

Na Grammy uspěli Silk Sonic, Rodrigová a Batiste. Stopu zanechali i Češi

Kultura

Na třpyt a lesk vsadila hotelová dědička a zpěvačka Paris Hiltonová. Její i další outfity naleznete v galerii.

Reklama

Související články

Oscaři 2022: Móda z červeného koberce

V noci z neděle na pondělí se v americkém Los Angeles odehrál 94. ročník udílení Oscarů. Slavnostní předávání prestižních filmových cen se zúčastnilo velké...

Výběr článků

Načítám