Hlavní obsah

David Beckham ženil syna. Jaké šaty oblékla nevěsta?

Dlouho očekávaná svatba influencera Brooklyna Beckhama a herečky Nicoly Peltzové předčila všechny scénáře. Rodiče nevěsty i ženicha utratili za celou slávu přes 88 milionů korun, která svou velikostí připomínala královskou ceremonii. Jaké šaty oblékla nevěsta?

Foto: Profimedia.cz

Brooklyn Beckham a Nicola Peltzová při zásnubách

Článek

Svatba Brooklyna Beckhama, nejstaršího syna bývalého fotbalisty Davida Beckhama a zpěvačky a návrhářky Victorie Beckhamové, se konala 9. dubna za přítomnosti celé rodiny a přátel.

Odehrála se na pozemcích otce nevěsty Nicoly Peltzové na americké Floridě, který je známý americký obchodník, investor a miliardář.

Kdo je a co nosí Nicola Peltzová, čerstvá snoubenka Brooklyna Beckhama

Styl

Nevěsta, která je i známou modelkou, zvolila šaty od módního domu Valentino. Stál za nimi samotný kreativní ředitel značky Pier Paolo Piccioli.

Výsledným šatům předcházela roční spolupráce, dva výlety do římské centrály značky a dvě zkoušky v USA. Švadlenky, které na šatech pracovaly, dokonce odcestovaly do Miami, aby se ujistily, že každý detail šatů bude nevěstě v její svatební den pasovat na míru.

Nejkrásnější svatební šaty roku? Modelka Jasmine Tookesová se vdala

Styl

Osobní stylistka Peltzové, Leslie Fremarová, poznamenala, že tradiční šaty s moderním twistem byly ty nejkrásnější, které za svůj život viděla. A to i přesto, že Fremarová se stará o šatník dalším významným celebritám jako například herečkám Demi Moorové, Julianne Moorové a Charlize Theronové.

Původní návrh se od finálního značně změnil. Peltzová toužila po velkolepé róbě, ale když si oblékla první návrh, který sloužil pouze jako základ šatů, byla učarována jeho jednoduchostí.

Svatební etiketa aneb Jaké oblečení je vítané

Styl

Nevěsta tak od výšivek a zdobení upustila a raději šaty vyšperkovala jemnými krajkovanými rukavičkami a efektním závojem.

Vlasy a make-up byly ódou na supermodelku Claudii Schifferovou z 90. let. Peltzová se na tomto looku shodla se svou dlouholetou make-up artistkou Kate Leeovou a kadeřníkem Adirem Abergelem.

Reklama

Související články

Svatební inspirace z dílny Elieho Saaba

Svatební šaty od Elieho Saaba jsou snem, který se splní jen malému procentu žen. Tento libanonský návrhář, proslulý svými opulentními a zdobnými modely, je...

Jak vypadaly svatební šaty dcery Billa Gatese

Úspěšná jezdkyně Jennifer Gatesová se o víkendu provdala za kolegu z branže, egyptsko-amerického jezdce Nayela Nassara. Svatba se konala na panství Gatesových...

Výběr článků

Načítám