Hlavní obsah

Na řecké královské svatbě. Nevěsta oblékla róbu od značky Chanel

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Řecký princ Philippos se oženil s Ninou Flohrovou již v prosinci minulého roku. Kvůli koronavirové pandemii se však jednalo o civilní sňatek pouze za přítomnosti svědků. V sobotu 23. října 2021 proto proběhl oficiálnější církevní sňatek, na kterém nesměli chybět přední představitelé královských rodin. Jaké šaty zvolila nevěsta pro svůj velký svatební den?

Foto: Profimedia.cz

Nina Flohrová

Článek

Nina Flohrová, která dříve pracovala jako kreativní ředitelka soukromé tryskové společnosti VistaJet, založené jejím otcem miliardářem Thomasem Flohrem, platí v módním průmyslu za známou tvář.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Řecký princ Philippos se oženil s Ninou FlohrovouVideo: Reuters

Jednou z jejích nejvýznamnějších iniciativ byla spolupráce se značkou Moncler na uniformách palubních průvodčích.

Foto: Profimedia.cz

Svatební šaty značky Chanel

Pro svůj velký den zvolila luxusní róbu z dílny módního domu Chanel. Šatům dominoval hluboký bardotový výstřih vyšívaný perlami a obří mašle, která zdobila přední část šatů. Nechyběla ani oslnivě dlouhá vyšívaná vlečka a závoj.

Kitty Spencerová – neteř princezny Diany a její módní styl

Styl

Místo šperků princezna zvolila starožitnou tiáru s diamanty a perlami, kterou jí zapůjčila její tchýně, královna Anne-Marie, která ji dostala ke svým 18. narozeninám od své matky.

Foto: Profimedia.cz

Efektní vlečka nemohla chybět.

Svatba přilákala královské rodiny z celé Evropy. Zúčastnili se princezna Beatrice a její manžel Edoardo Mapelli Mozzi a princezna Eugenie a Jack Brooksbank zastupující Velkou Británii (Princ Philippos je kmotřenec princezny Diany).

Nechyběla ani královna Španělska Sofie či princ Ernst August a princezna Ekaterina z Hannoveru.

Foto: Profimedia.cz

Oslnivá tiára

Foto: Profimedia.cz

Nina Flohrová se svým otcem Thomasem

Foto: Profimedia.cz

Dvojice ve svůj svatební den

Reklama

Související témata:

Související články

Jak vypadaly svatební šaty dcery Billa Gatese

Úspěšná jezdkyně Jennifer Gatesová se o víkendu provdala za kolegu z branže, egyptsko-amerického jezdce Nayela Nassara. Svatba se konala na panství Gatesových...

Výběr článků

Načítám