Hlavní obsah

Kdo je a co nosí Nicola Peltzová, čerstvá snoubenka Brooklyna Beckhama

Novinky, lin

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pětadvacetiletá Nicola Peltzová je americká modelka a herečka, která momentálně víří vody internetu. Důvodem je její zasnoubení s Brooklynem Beckhamem, synem fotbalisty Davida a zpěvačky Victorie Beckhamových. Jaký je její hvězdný styl?

Foto: Profimedia.cz

Nicola Peltzová

Článek

Mladinká herečka proslula zejména rolí ve filmu Transformers: Zánik. Spíše než její herecká kariéra ale médii rezonovaly její vztahy. Před Brooklynem totiž chodila s Anwarem Hadidem, což je bratr slavných sester a úspěšných modelek Belly a Gigi Hadidových.

Nejkrásnější ženou světa je podle vědců modelka Bella Hadidová

Styl

Jednadvacetiletý Brooklyn a Nicola spolu chodí přes osm měsíců a nejvíce je spojila společná karanténa. Zásnuby oznámili na Instagramu, přičemž rodina Brooklyna vztah schvaluje.

Ostatně i bývalá zpěvačka a nyní úspěšná módní návrhářka Victoria Beckhamová vztah posvětila a na svých sociálních sítích páru gratulovala.

„Brooklyn se chlubí kamarádům v Los Angeles, že se s Nicolou zasnoubili. Jsou do sebe bláznivě zamilovaní. Pro celou rodinu je to vzrušující zpráva, protože si myslí, že se Brooklyn po několika divokých vztazích konečně usadil,“ cituje deník The Sun.

Módní styl

Styl Nicoly Peltzové by se dal charakterizovat jako velmi uvolněný a neformální, často inspirovaný 80. a 90. léty. Mladinká herečka v soukromí nevyhledává vysoké podpatky a obtažené šaty, ale raději sází na pohodlné tenisky či boty na platformě a volné džíny.

Inspirujte se stylem milovnice barev Leonie Hanneové

Styl

Sex-appeal svým outfitům dodává pomocí crop-topů, které odhalují její perfektní postavu. Oproti ostatním celebritám si nepotrpí ani na ultra luxusní módu. Často spoléhá na basic kousky, které ozvláštní jedním designovým.

Foto: Profimedia.cz

S Brooklynem si libují ve sportovně-elegantním stylu.

Na významné akce se pak nebojí vsadit na rafinovanou ženskost. Nejčastěji obléká vypasované šaty ve stylu zlatého Hollywoodu, které působí sexy, ale zdaleka ne lacině. Nepotrpí si na módní experimenty. Mnohem raději sahá po osvědčených módních doplňcích, které působí jemně a zdůrazňují její přirozenou krásu. Jak se vám její styl líbí?

Foto: Profimedia.cz

Do společnosti volí elegantní outfity.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám