Hlavní obsah

Bohémská móda nejen pro milovníky festivalů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Žhavé letní dny jsou přímo stvořené pro uvolněné kousky v boho stylu. Vsaďte na pohodlný trendy look a užívejte si zbytek prázdnin plnými doušky.

Foto: archiv firmy

Ilustrační foto, Urbanlux.

Článek

Inspirujte se mladistvou festivalovou módou, dalekým Orientem či divokým americkým západem a vyrazte do rozpálených ulic města v jedinečném bohémském outfitu.

Bohémský styl oblékání patří ke každoročním letním trendům a jinak tomu není ani letos. Zahalte se do splývavých lehoučkých látek, květinových či folklorních motivů, romantických výšivek, etno vzorů nebo do modelů se zajímavými výraznými aplikacemi.

Foto: archiv firem

Pláštěnka, Didriksons (prodává Zalando), 6000 Kč. Tričko, See by Chloé (prodává Urbanlux), 2640 Kč. Světle modré džíny, F&F, 649 Kč. Batoh, Vasky, 8999 Kč. Tenisky, New Balance, 3099 Kč.

Pokud vás čeká hudební festival, nezapomeňte si přibalit stylovou pláštěnku, která vás ochrání před nepřízní počasí.
Foto: archiv firem

Šaty, Lindex, 1499 Kč. Šaty, Lindex, 2299 Kč. Overal, Marks & Spencer, 1699 Kč. Košilový top, F&F, 699 Kč. Kalhoty, F&F, 599 Kč. Žabky, C&A, 550 Kč.

Foto: Profimedia.cz

Přehlídka značky Isabel Marant.

Stylové kousky nejen na dovolenou

Styl
Foto: archiv firmy

Boty, Crocs (prodává Urbanlux), od 1359 Kč.

Popusťte uzdu své fantazii a pohrajte si s kontrastem různých materiálů, barev a potisků. Příkladem jsou květinové či krajkované šaty v kombinaci s rockovými koženými doplňky.

Vsaďte například na černé těžké boty nebo kožený křivák. Vytvořte neotřelý letní look, který neunikne pozornosti.

Foto: archiv firem

Tunika, Madewell (prodává Zalando), 2490 Kč. Bunda, C&A, po slevě 495 Kč. Džíny, C&A, 798 Kč. Tenisky, Levi’s, 1999 Kč. Šátek, Levi’s, 399 Kč.

Foto: Profimedia.cz

Přehlídka značky Isabel Marant.

Outdoorové oblečení aneb V čem vyrazit na výlety

Styl
Foto: archiv firem

Černé šaty, F&F, 699 Kč. Hnědobílé šaty, Marks & Spencer, 1499 Kč. Bílá tunika, Marks & Spencer, 1399 Kč. Bunda, Desigual (prodává Modivo), 4696 Kč. Polokozačky, Bronx (prodává Modivo), 4937 Kč. Šněrovací boty, Dr. Martens, 4816 Kč.

Foto: Profimedia.cz

Přehlídka značky Isabel Marant.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související články

Jak nosit klasickou bílou košili podle celebrit

Bílá košile by měla být základem nejen pánského, ale také dámského šatníku. Jedná se o nadčasový a variabilní kousek, který vás zachrání vždy, když nevíte, co...

Módní inspirace podle modelky Hailey Bieberové

Hailey Bieberová se narodila do známé herecké rodiny Baldwinů. Sama se ale rozhodla pro kariéru modelky a dnes patří mezi nejznámější tváře modelingové scény....

Výběr článků

Načítám