Hlavní obsah

Módní inspirace podle modelky Hailey Bieberové

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hailey Bieberová se narodila do známé herecké rodiny Baldwinů. Sama se ale rozhodla pro kariéru modelky a dnes patří mezi nejznámější tváře modelingové scény. Za pozornost stojí také její hvězdný styl. Ne nadarmo se jí přezdívá královna streetstylu. Inspirujte se jejím uvolněným, sportovně elegantním stylem i vy.

Foto: Profimedia.cz

Hailey Bieberová

Článek

Celým jménem Hailey Rhode Baldwin Bieberová je dcerou herce Stephena Baldwina, jejím strýčkem je o něco slavnější Alec Baldwin. Svoji hvězdnou kariéru začala coby baletka, pak se ale vážně zranila a s kariérou byl konec.

Do hledáčku širší veřejnosti se dostala poté, co se v roce 2018 provdala za zpěváka a lamače dívčích srdcí Justina Biebera. Mezitím ale už pilně pracovala na své modelingové kariéře, ve které se stala velmi úspěšnou a stala se například tváří značky Saint Laurent či Levi’s.

Módní styl

Styl Hailey Bieberové je příjemnou směsí moderního a sportovního looku. Od řady celebrit se liší tím, že nosí nejen modely od luxusních módních domů, jako je Elie Saab nebo Alexander Wang, ale také promyšlenějších malých značek, jako jsou Khaite, Magda Butrym, Nanushka i šperky od slovenské návrhářky Zuzany Spustové.

Typické je pro ni dodržování harmonické siluety, kdy oversize saka nosí vždy s užšími kalhotami nebo mini sukněmi odhalujícími její štíhlé vysportované nohy.

Jak se značka Dolce & Gabbana snaží vrátit do hry

Styl

Ráda kombinuje moderní a sportovní módu. Často k šatům nosí sexy páskové sandály, ale také kotníčkové tenisky Nike.

Byl by ovšem omyl si myslet, že výše zmíněné outfity si Hailey vybírá výhradně sama. Spolupracuje se stylistkou Maeve Reillyovou, která obléká na červený koberec třeba také herečku Megan Foxovou nebo zpěvačku Ciaru, ale právě styl Hailey je momentálně ten nejvíc oslavovaný.

Inspirujte se jejími povedenými looky v naší galerii.

Reklama

Související témata:

Související články

Módní inspirace: Královna Letizia

Španělská královna Letizia je dámským módním vzorem. Podívejte se, jaké barevné a elegantní modely tato panovnice předvádí na slavnostních událostech všeho...

Výběr článků

Načítám