Hlavní obsah

Kanibal se doznal ke svým činům se slovy, že už mu lidské maso nechutná

V Jihoafrické republice byla v pátek zadržena čtveřice podezřelých kanibalů poté, co se jeden z nich ke svým činům přiznal na policejní stanici ve městě Estcourt. Podle deníku Daily Mail šokovaným strážníkům řekl, že už ho lidské maso omrzelo, a poté jim předal části lidského těla.

Foto: Profimedia.cz

Venkovský trh ve městě Estcourt v Jihoafrické republice.

Článek

Policejní mluvčí Thembeka Mbheleová Daily Mailu řekla, že zadržený muž přivedl policii k domu, kde nalezla další části lidského těla. Ve městě následně zatkla další dva podezřelé. Poslední z nich byl dopaden v oblasti Amangwe, kde byly rovněž nalezeny lidské ostatky.

„Ženu, jejíž ostatky jsme nalezli poblíž domu, muži údajně znásilnili a zavraždili. Poté tělo rozřezali na kousky a některé části snědli,“ řekla Mbheleová jihoafrickému zpravodaji News 24.

Obžalovaní z Jihoafrické republiky v pondělí stanuli před soudem. Tři z nich (22, 29 a 32 let) čelí obviněním z vraždy a z držení lidských orgánů a tkání. Čtvrtý (31) je stíhaný za stejné činy vyjma vraždy. Soud bude pokračovat příští týden.

Člen městské rady Mthembeni Majola prozradil, že podle místních úřadů skupina zabila více lidí. „Policie v domě objevila osm lidských uší v hrnci, obětí musí být mnohem více,“ řekl. Vyšetřování stále pokračuje.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám