Hlavní obsah

Trump z Bílého domu ještě neodešel, už ale plánuje návrat

Právo, CNN, znk

Odcházející prezident Donald Trump má v plánu se za čtyři roky znovu ucházet o post hlavy USA. Napsal to web Politico s tím, že magnát už se svými lidmi probírá, jak zůstat během své absence z Bílého domu středem pozornosti, aby na něj voliči nezapomněli.

Foto: Erin Scott, Reuters

Donald Trump

Článek

Trump v posledních dnech oslovil své nejvěrnější spojence s otázkou, jak během dalších dvou let zůstat „součástí (politické) konverzace“, prozradil server s odkazem na anonymní zdroje.

Trumpa opouštějí věrní republikáni, nakonec přiznali Bidenovu výhru

Amerika

Již sice svým příznivcům řekl, že s kandidaturou počítá, nechal si prý ale lhůtu právě dvou let, během nichž se mohl rozhodnout, že to přece jen zabalí v případě, že jeho šance na vítězství nebude valná.

Podle Politico se už Trump radil například Seanem Hannitym, s moderátorem své oblíbené televizní stanice Fox News, Billem Shinem, bývalým šéfem komunikace Bílého domu, a Rikem Grenellem, exambasadorem USA v Německu.

Očkování začne do 24 hodin, uvedl Trump. Úřady schválily mimořádné použití vakcíny Pfizeru

Zahraniční

Někteří ho prý vyzvali, aby kandidaturu oznámil v den inaugurace Joea Bidena, a přetáhl tak na sebe pozornost. Jeho zeť Jared Kushner a Bill Stepien, který vedl Trumpovu kampaň před volbami, mu ale doporučili, ať nikam nespěchá a vše si dobře připraví.

Reklama

Výběr článků

Načítám