Hlavní obsah

Nejtěžší Pakistánec, kterého museli převážet vojenským vrtulníkem, zemřel v nemocnici

Novinky, pal

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

„Nejtěžší Pákistánec“ Núr Hasan zemřel v nemocnici v Láhauru v pondělí poté, co ho postihl infarkt. Jeho manželka ze smrti viní příbuzné jiné zesnulé pacientky, kteří v nemocnici vyvolali konflikt s personálem.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Nejtlustší Pákistánec po převozu do nemocnice zemřelVideo: Reuters

 
Článek

Hasan vážil více než 330 kilogramů, byl nejtěžším Pákistáncem a podstoupil minulý měsíc úspěšnou operaci liposukce v nemocnici v Láhauru. Do nemocnice ho převezla armáda vrtulníkem a následně náklaďákem poté, co zaregistrovala Hasanovu prosbu o pomoc na sociálních sítích.

Po operaci zůstal v láhaurské nemocnici na pozorování. Ošetřující personál jej však nechal téměř hodinu bez dozoru ve chvíli, kdy řešil spor s příbuznými jiné pacientky, která v nemocnici zemřela.

Příbuzní zesnulé rozbili okna a zaútočili na zdravotníky

Ti vinili za smrt své blízké právě nemocnici a lékaře nařkli z nedbalosti. Podle nemocničního personálu vypnuli ventilátory, rozbili okna a zaútočili na zdravotníky.

Podle ošetřujícího lékaře prodělal mezitím Hasan infarkt, a když se k němu ošetřující personál vrátil, už nebylo možné ho resuscitovat.

Manželka zesnulého nejtěžšího Pákistánce viní ze smrti svého muže příbuzné zemřelé pacientky. Podle mluvčího nemocnice bude potřeba důkladně prošetřit záběry z bezpečnostních kamer.

Reklama

Výběr článků

Načítám