Hlavní obsah

Skupina migrantů na Sicílii znásilnila na veřejné toaletě 13letou dívku, její kamarád musel přihlížet

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Otřesný případ znásilnění nezletilé dívky řeší policie na Sicílii. Sedm mladých Egypťanů je podezřelých, že minulý týden v Catanii napadli 13letou dívenku, když se procházela se 17letým přítelem v parku. Pachatelé zavlekli pár na veřejnou toaletu, kde dívku před očima kamaráda znásilnili.

Foto: Profimedia.cz

Veřejné toalety v parku Villa Belini v Catanii

Článek

Zločin se odehrál minulé úterý večer, média ale o něm informovala až nyní. Podle deníku La Repubblica se dívka s přítelem procházeli v centrálním parku Villa Belini, když je kolem 19.30 hodin začala obtěžovat skupina sedmi mladých mužů.

„Šli jsme klidně parkem, když nás obklíčili. Nejdříve mě začali osahávat, tak jsem jim řekla, ať mě nechají na pokoji,“ vylíčila oběť policistům svůj děsivý zážitek.

„I můj přítel, kterému je 17 let, jim to řekl, ani nevím kolikrát. Pak jsme se pokusili utéci, ale chytili nás,“ pokračovala dívka.

Pachatel ve Francii znásilnil 75letou ženu v jejím domě. Invalidní manžel nemohl zasáhnout

Zahraniční

Útočníci poté zatáhli pár na toaletu, kde někteří z nich drželi kamaráda dívky, zatímco dva další třináctiletou znásilnili. Její zoufalý přítel musel všemu přihlížet.

Oběť později na policii vypověděla, že pachatele úpěnlivě prosila, aby ji nechali být. „Dva z nich mě znásilnili, zatímco ostatní se dívali a drželi mého přítele. Prosila jsem je, aby přestali, aby mi neubližovali, protože jsem nikdy předtím neměla sex,“ řekla.

Foto: Profimedia.cz

Místo činu

Podle deníku Corriere della Sera trvalo martyrium asi půl hodiny. Po znásilnění se pár agresorům vytrhl a uprchl do jedné z přilehlých ulic. Dívka skončila se zraněními v nemocnici.

Kolemjdoucí vyrozuměli o události policii, která už během několika hodin pravděpodobné pachatele zatkla. Dva mladíky, kteří ji znásilnili, dívka identifikovala. Zbývajících pět poznal její přítel.

Ve všech sedmi případech jde o egyptské státní občany, kteří přicestovali do Itálie ilegálně, informoval dále list Corriere della Sera s tím, že tři z podezřelých již usvědčily stopy spermatu a slin na dívčině oblečení.

„Máma to vzdala.“ Ve Vídni zemřela 93letá žena, kterou měl brutálně znásilnit mladý Alžířan

Evropa

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám