Hlavní obsah

Pachatel ve Francii znásilnil 75letou ženu v jejím domě. Invalidní manžel nemohl zasáhnout

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Otřesný případ znásilnění se odehrál na Nový rok na pařížském předměstí Ozoir-la-Ferrière. Obětí se stala 75letá žena, do jejíhož domu se kolem sedmé hodiny ranní vloupal neznámý muž. Manžel ženě nedokázal pomoci, protože je zdravotně postižený.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

V úterý policie podezřelého zatkla a umístila do vazby. Podle deníku Le Figaro, který se odvolává na nejmenovaný policejní zdroj, jde o muže „afrického vzezření“. Do domu manželského páru v tiché ulici pronikl špatně zavřeným oknem.

Násilník nejprve vstoupil do pokoje manžela oběti, který začal křičet, když vetřelce uviděl. Starý muž ale nebyl schopen zasáhnout, protože je vzhledem k těžkému postižení upoután na lůžko.

Pachatel poté vstoupil do ložnice ženy, která byla ještě v pyžamu. Nejprve jí řekl, že jí nechce ublížit, ale požádal ji o orální sex, informovala televize BFM TV. Když odmítla, donutil ji k nechráněnému styku. Své oběti pak ještě ukradl 50 eur (1235 Kč) a uprchl stejným oknem, kterým se do domu dostal.

Silně šokovaná žena po činu ihned telefonovala svému synovi, který matku odvezl do nemocnice.

Extrémně brutální znásilnění šokovalo Francii. Zhroutili se i lékaři

Zahraniční

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám