Hlavní obsah

Opilý Polák na motorce srazil na silnici vlastní dítě. Od nehody ujel

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Varšava

Osmatřicetiletý Polák v jedné obci v Mazovském vojvodství srazil na motorce svou sedmiletou dceru, která se procházela po místní komunikaci s matkou. Z místa nehody ujel. Policie, která ho vzápětí zadržela, zatímco se skrýval za sousedovou stodolou, mu naměřila v krvi přes tři promile alkoholu, informovala ve středu TVP.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Neštěstí předcházela hádka rodičů dívky. Když namol opilý muž uviděl na cestě manželku s dcerou a zastavil u nich, žena mu vyčítala, že se nachází ve stavu, kdy ohrožuje nejen sebe, ale také všechny ostatní.

Místo toho, aby motorku odstavil a domů se vrátil pěšky, vyrazil muž na stroji pryč, přičemž při odjezdu srazil vlastní dceru. Tu odvezla přivolaná záchranka do nemocnice, informoval mluvčí policie Damian Wroczńyski.

„Zranění dívky naštěstí nebylo vážné a po ošetření ji propustili do domácí léčby. Jejímu otci, kterého policie zadržela, hrozí trest odnětí svobody až na dva roky, vysoká pokuta a zabavení řidičského průkazu na několik let,“ dodal mluvčí.

Polák dceři k osmnáctinám zkonstruoval dělo. Narozeninový odpal zranil pět lidí

Evropa

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám