Hlavní obsah

Muž vyhrožoval partnerce, svezla ho na kapotě auta

Bratislava

Osmačtyřicetiletý muž vyhrožoval v Bratislavě své partnerce, vylezl na kapotu jejího osobního automobilu a poškodil ho. Sedmatřicetiletá žena se v obavách o svůj život rozjela i s mužem na přední kapotě svého vozu.

Foto: Policie SR

Muž vylezl na kapotu auta přítelkyně a poškodil ho

Článek

Případ se stal v pátek na Galvániho ulici a v sobotu se k němu vyjádřila i slovenská policie. „Pověřený příslušník okresního ředitelství Bratislava II zahájil trestní stíhání pro úmyslný přečin výtržnictví v souběhu s úmyslným přečinem poškozování cizí věci, nebezpečného vyhrožování a maření výkonu úředního rozhodnutí,“ uvedla slovenská policie na sociální síti.

Muž měl uložený zákaz řízení motorového vozidla, ale navzdory tomu řídil svůj vůz asi dvanáct kilometrů z obce Dunajská Lužná do Bratislavy.

„Na parkovišti utrhl obě zpětná zrcátka, poškodil přední stěrač a kopal do karoserie osobního vozu Peugeot, v němž seděla žena. Ta se v obavách o svůj život rozhodla z parkoviště odjet,“ konstatovala policie.

Šikana šesťáků. Spolužáky mlátili a brali jim peníze

Krimi

Když řidička zastavila na křižovatce na červenou, muž vyskočil na kapotu, odtrhl stěrač a začal mlátit do čelního skla automobilu. „I po příjezdu několika policejních hlídek muž pokračoval ve slovních útocích na adresu poškozené,“ uvedla policie.

„Muž byl poté omezen na osobní svobodě a po vykonání potřebných úkonů byl umístěn v cele předběžného zadržení,“ dodala policie.

Žena televizi Markíza řekla, že konfliktu předcházela žádost muže, aby společně chodili po obchodech – a on že tam bude krást. „Já mu řekla, že to nechci. Nato ho chytl amok a začal vytrhávat zpětná zrcátka. Byla jsem zamčená v autě a troubila jsem, ale nikdo mi nepomohl,“ řekla žena.

„Když ustoupil, rozjela jsem se, ale on mě na semaforech doběhl. Vyskočil na kapotu, ale já se stejně rozjela a domnívala jsme se, že když ho budu chvíli vozit, tak radši sám seskočí,“ dodala žena. Pak ale udělala chybu, že muže pustila do auta, kde ji napadl. Poté zakročili policisté.

Reklama

Související články

Ohrožoval prodavačku, uklouzl na vodce

Hodně brzy se seznámil s paragrafy trestního práva výrostek z Hodonínska. Nebylo mu ještě ani 18 let, když se pokusil v supermarketu ukrást láhev vodky...

Výběr článků

Načítám