Hlavní obsah

Muž na Slovensku čistil loveckou pušku, zbloudilá kulka zabila mladou maminku o ulici dál

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V obci Čachtice v okresu Nové Mesto nad Váhom se v neděli odehrála obrovská tragédie, když zbloudilá střela usmrtila třicetiletou učitelku místní mateřské školky. O události informoval jako první web tvnoviny.sk.

Foto: TV Markíza

Slovenští policisté na místě tragédie

Článek

Podle webu čistil osmačtyřicetiletý bývalý policista v nových bytovkách svou mysliveckou zbraň, která vystřelila. „Střela zasáhla přes ulici mladou maminku, která v kuchyni myla nádobí,“ konstatoval web.

Žena se právě vrátila po mateřské do práce. Zůstala po ní tříletá dcerka.

Podle svědků střela zasáhla ženu na vzdálenost 150 až 200 metrů. „Žena na místě podlehla,“ uvedl web topky.sk. Místní obyvatelé potvrdili, že s bývalým policistou nebyli v obci žádné problémy a označili ho za dobrého člověka.

Web pluska.sk tvrdí, že ženě bylo jen osmadvacet let. „Slyšeli jsme houkačky, které se ozývaly celou vesnicí. Letěli jsme k náměstí, kde jsou nové bytovky,“ řekla místní obyvatelka, která se představila jako Zuzana. Pluska.sk tvrdí, že bývalý policista čistil svoji zbraň na balkoně.

Policie případ vyšetřuje. „Můžeme potvrdit, že došlo ke střelbě. Vzhledem k citlivosti případu se zatím nebude dál vyjadřovat,“ uvedla trenčínská policejní mluvčí Ingrid Krajčíková.

Obžalovaný z vraždy v Liberci je téměř nevidomý, oběť ale trefil pistolí přímo do čela

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám