Hlavní obsah

Majitel baru v Maďarsku vzal na dva hosty brokovnici a zastřelil je

Právo, ivi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Majitel baru v maďarském městě Győr zastřelil v neděli dva lidi, kteří se s ním dostali do sporu. Majitel baru střílel z legálně držené brokovnice. Podle agentury MTI pachatel po činu okamžitě zavolal policii.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Záchranáři na místě bojovali o životy obou lidí, ale bez úspěchu. Lékař následně konstatoval smrt obou osob. Mluvčí policie Tünde Kocsisová uvedla, že majitel baru nad ránem vykázal z podniku dva oslavující muže, protože se chovali hlučně a agresivně.

V jedenáct dopoledne se oba muži vrátili a začali se hádat s majitelem podniku. Třicetiletý majitel podniku následně na oba vystřelil z brokovnice. „Jednoho z mužů trefil do hrudě. Druhý nasedl do automobilu a pokusil se o útěk. Majitel baru ho však zasáhl střelou přes čelní sklo.

Další vražda - tři oběti

Maďarská policie zadržela v neděli pachatele trojnásobné vraždy, která se odehrála začátkem dubna v obci Balatonalmádi. Padesátišestiletý András K. zavraždil v rodinném domě tři lidi. „Muž zavraždil nožem 70letého muže a dvě ženy ve věku 92 a 54 let,“ uvedl mluvčí policie Péter Pogány.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám