Hlavní obsah

Dítě bylo v autě na slunci 40 minut, žena v Bratislavě si zabouchla klíče

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bratislavští městští strážníci zachránili ve středu osmiměsíční dítě z uzamčeného osobního vozu, které parkovalo na slunci v městské části Dúbravka. Dítě bylo ve voze přibližně čtyřicet minut, ale naštěstí je v pořádku.

Foto: Envanto

Ilustrační foto

Článek

Matka si zabouchla klíče v autě, do něhož se pak svépomocně nedokázala dostat. Přivolaní městští strážníci rozbili zadní okno, vůz odemkli a dítě zachránili. Přivolaní záchranáři konstatovali, že dítě je navzdory dlouhé době strávené v rozpáleném autě po zdravotní stránce v pořádku. „Dítě bylo jen v mírném šoku,“ uvedli záchranáři.

Slovenská policie v této souvislosti opětovně upozorňuje, že v letních měsících je velmi nebezpečné nechávat děti a domácí mazlíčky v uzamčeném autě parkujícím na slunci.

Apeluje rovněž na veřejnost, aby v případě, že někdo uvidí v uzamčeném autě dítě nebo zvíře, neprodleně kontaktoval městské strážníky nebo státní policii. „Můžete tím zachránit zdraví nebo život,“ dodala policie.

Zdrogované labutě obsadily pole s mákem

Koktejl

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám