Hlavní obsah

Další pád z okna. Mladá viceprezidentka ruské banky je po smrti

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Osmadvacetiletá viceprezidentka ruské Loko-Banky Kristina Bajkovová zahynula poté, co vypadla z okna svého moskevského apartmánu v jedenáctém patře. Okolnosti její smrti nejsou dosud zcela vyjasněné a vyšetřuje je policie, informují ruská média.

Foto: Twitter/ @Igor12066848

Viceprezidentka ruské Loko-Banky Kristina Bajkovová

Článek

Na incident, který se odehrál už v pátek 23. června, upozornil až nyní telegramový kanál Baza. Mladá bankéřka zahynula v době, kdy měla doma návštěvu – čtyřiatřicetiletého přítele jménem Andrej. Ten vypověděl, že spolu popíjeli alkohol, a když na chvíli ztratil pozornost, jeho přítelkyně se ocitla na balkoně.

„Okolo třetí hodiny ranní vypadla z okna. Její tělo nalezli u vchodu domu, v němž bydlela,“ citoval web listu Izvestija zdroj obeznámený z případem. Vše se prý seběhlo mimořádně rychle, podle přivolané záchranky Bajkovová svým zraněním okamžitě po pádu podlehla.

Loko-Bank na ruském trhu působí od roku 1994, patří spíše k menším bankám. Bajkovová byla dříve manažerkou Moskevské kreditní banky, která naopak patří k největším v zemi.

Na neobvykle vysoký počet ruských prominentů, kteří od zahájení ruské invaze na Ukrajinu vypadli z okna, média upozorňovala už dříve.

V Petrohradu zemřela finanční šéfka z ministerstva obrany. Vypadla z okna

Evropa

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám