Hlavní obsah

V Petrohradu zemřela finanční šéfka z ministerstva obrany. Vypadla z okna

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Petrohrad

V Rusku došlo k dalšímu podezřelému úmrtí. V Petrohradě zemřela ve středu Marina Jakinová (58), ředitelka finančního oddělení západního vojenského okruhu spadajícího pod ministerstvo obrany. Několik ruských zdrojů potvrdilo, že vypadla z okna domu, kde žila.

Foto: Telegram/Baza, Bez zdroje

Marina Jakinová

Článek

Úmrtí Jakinové už vyšetřuje policie v Petrohradě. Tělo 58leté Rusky bylo nalezeno ve středu zhruba v 8:00 místního času před domem v ulici Zamšina, kde žila. Server Fontanka uvádí, že jednou z verzí vyšetřování by mohla být sebevražda.

Tiskové oddělení západního vojenského okruhu potvrdilo, že Jakinová pro něj pracovala. Ohledně jejího úmrtí se ale vyjádřit odmítlo. Podle RBC byly osobní věci a doklady Jakinové nalezeny na balkonu v 16. patře domu.

Před nástupem k západnímu vojenskému okruhu pracovala Jakinová pro ruskou daňovou správu a působila také jako místopředsedkyně Výboru pro majetkové vztahy v Petrohradu.

Další podivná sebevražda ruského generála, zemřel muž z ministerstva vnitra

Zahraniční

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám