Hlavní obsah

Americkou turistku znásilnili v Paříži na veřejných toaletách, její přítel čekal venku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sedmadvacetiletou americkou turistku znásilnil v neděli brzy ráno na veřejných toaletách v Paříži 23letý muž. Podezřelého policie zadržela, je jím bezdomovec původem ze severní Afriky.

Foto: Profimedia.cz

Most Ludvíka Filipa v Paříži

Článek

Turistka se v sobotu v noci spolu se svým přítelem procházela po nábřeží Seiny v centru Paříže nedaleko katedrály Notre-Dame, uvedl britský list The Guardian. Krátce po půlnoci mladá žena vyhledala veřejné toalety u mostu Ludvíka Filipa. Ty jsou obecně považovány za bezpečné. Podle francouzského deníku Le Parisien čekal partner na svou přítelkyni venku.

Poté, co mu připadalo, že čeká příliš dlouho, šel se podívat, co ženu zdrželo. Z toalet se ozýval pláč a muž se ocitl tváří v tvář útočníkovi. Přítel ženy jej s pomocí další ženy zpacifikoval a za pomocí členů přivolané ochranky si útočníka odvedla policie.

Americká televize Fox News uvedla, že podezřelým je mladý muž bez domova, který pochází ze severní Afriky. Ten policii řekl, že o znásilnění nešlo, protože žena se stykem souhlasila. Policisté mu však neuvěřili a on byl ze znásilnění obviněn.

Turistka se spolu se svým přítelem po ošetření v nemocnici vrátila zpět do USA, pár nicméně s francouzskými úřady spolupracuje.

V JAR se po hromadném znásilnění lidé bouří proti migrantům hledajícím zlato

Svět

Reklama

Výběr článků

Načítám