Hlavní obsah

Brit měl chuť na zakázaný vztah, tak znásilnil svou sestru

Soud v britském Gloucesteru poslal na téměř sedm let za mříže muže, který v roce 2017 znásilnil svou vlastní sestru. Obžalovaný, jehož jméno nebylo zveřejněno, incident sám potvrdil s tím, že byl v té době pod vlivem alkoholu a kokainu a toužil dělat něco zakázaného. Sestra se prý navíc styku nebránila, napsal server Daily Mail.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Třiatřicetiletý muž uvedl, že měl se svou sestrou sex doma na pohovce a odhodlal se k němu, protože ho přitahovalo právě tabu, které je spojeno s pohlavním stykem mezi rodinnými příslušníky.

„Myslím, že můj bratr by měl dostat co nejvyšší možný trest,“ uvedla oběť, jejíž jméno se z právních důvodů tají. „Chci, aby pochopil, že rozvrátil naši rodinu, která už asi nikdy nebude stejná. Po tomto incidentu jsem cítila potřebu odstřihnout se od příbuzných i blízkých přátel. Mělo to vliv i na vztah s dalšími sourozenci,“ uvedla.

Dva teenageři v Anglii ukradli auto i se dvěma malými dětmi uvnitř

Koktejl

U soudu vystoupila také matka obviněného, kterou měl muž v roce 2010 napadnout a obtěžovat ji. Na policii to ovšem tenkrát nenahlásila.

Svého syna se snažila částečně bránit. „Navzdory tomu, k čemu došlo, si myslím, že můj syn ztratil kus sebe. V době incidentu užíval drogy. Předtím byl vždy milý a starostlivý,“ uvedla žena.

„Ano, potřebuje se svými problémy pomoci, ale neuběhne den, abych nepřemýšlela nad tím, co jsem ztratila. Doufám, že se změní a jednoho dne budeme opět rodina,“ dodala matka.

Bude v registru násilníků

Soudce se ovšem nenechal obměkčit a obvinil muže ze závažných zločinů. „Je očividné, že když smícháte drogy a alkohol, pociťujete zvýšené vzrušení vůči členům rodiny. Možná jste byl v mládí obětí sexuálního zneužívání, ale to není omluvou pro to, co jste udělal,“ uvedl soudce. „Spáchal jste skutečně ohavný zločin,“ doplnil.

Muž byl odsouzen celkem k šesti letům a deseti měsícům ve vězení. Mimo to bude na neurčito veden v registru sexuálních násilníků. „Nejenže tento zločin zničil sebevědomí vaší sestry a soudržnost rodiny, zničil i váš život,“ uzavřel soudce.

Odpadky i výkaly. Majitel proslulé britské památky si stěžuje na chování turistů

Cestování

Reklama

Výběr článků

Načítám