Hlavní obsah

Dva teenageři v Anglii ukradli auto i se dvěma malými dětmi uvnitř

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jedna z nejhorších nočních můr, která se může jakémukoliv rodiči zdát, se stala otci dvou dětí ve věku dva a čtyři roky v Birminghamu. Své ratolesti totiž nechal v autě a auto mu bylo ukradeno. Naštěstí policie rychle zasáhla a během 15 minut od nahlášení činu situaci vyřešila.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Seat Leon zaparkovaný u příjezdové cesty k Birminghamu se okolo 5 hodiny odpoledne rozjel a okamžitě se tím spustilo poplašné zařízení, které hlásilo krádež auta jeho majiteli. Toho polila hrůza, protože měl v autě své dvě malé děti.

Lupič donutil na semaforech vystoupit z auta řidičku s dítětem a ujel, dostal 7 let

Krimi

Vyplašený otec okamžitě zavolal na policii a nahlásil, co se stalo. Do pátrání se pak zapojili hasiči, pátrací psi a nasazen byl i vrtulník. Kradené auto se podařilo rychle najít, protože jelo v protisměru po dvouproudé silnici.

Na té ho zanedlouho zastavila policejní hlídka. Z auta vyběhli dva patnáctiletí chlapci a snažili se policejním jednotkám uprchnout. Jejich snaha ovšem neměla dlouhého trvání, a tak byli zatčeni pouhou čtvrt hodinu od chvíle, kdy byla krádež nahlášena.

Noční můra každého rodiče

Obě děti, které byly v autě, zůstaly nezraněné a v pořádku se dostaly ke svému otci. „Tohle je noční můra každého rodiče, naštěstí jsme dokázali auto najít a dát rodinu dohromady za méně než 15 minut od chvíle, co auto bylo zcizeno. Musím pochválit všechny, co se na zásahu podíleli, za jejich mimořádné nasazení,“ komentoval celý zásah pro Daily Mail jeho velitel policejní důstojní Lee Wiggan.

Zloděj ukradl auto i s dítětem. Matce pak vynadal a pohrozil policií

Koktejl

Chlapci, kteří auto ukradli, jsou teď zadrženi ve vazbě. Kromě krádeže auta jsou obviněni také z únosu nezletilých dětí.

Reklama

Výběr článků

Načítám