Hlavní obsah

Gayové si natočili sex v americkém Senátu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Senátem v USA otřáslo explicitní video, na němž se dva muži oddávají análnímu sexu přímo v jednací místnosti soudního výboru. Kvůli skandálu už přišel o místo legislativní poradce demokratického senátora Ben Cardina jménem Aidan Maese-Czeropski, který je zřejmě jedním z protagonistů videa.

Foto: Profimedia.cz

Sál soudního výboru amerického Senátu

Článek

Osmivteřinové video zachycující dva muže při sexu na stole jednoho ze senátních sálů zveřejnil v pátek web Daily Caller s tím, že celá nahrávka byla původně šířena v uzavřené skupině určené pro homosexuály angažované v politice.

Na záběrech je vidět nahé muže oddávající se sexuálnímu aktu, zveřejněn byl i snímek zachycujících jednoho z nahých mužů, jak nahý pózuje na všech čtyřech na stole, za nímž sedávají senátoři.

„Bylo to pro mě těžké období, protože jsem byl napadán za to, koho miluji kvůli prosazování politické agendy,“ napsal Maese-Czeropski na svém profilu na síti LinkedIn.

Americký kongresman hlasoval proti gay svatbám, za tři dny šel na synovu

Koktejl

„I když některé z mých činů v minulosti vycházely ze špatného úsudku, miluji svou práci a nikdy bych neznevážil své pracoviště. Jakékoli pokusy charakterizovat mé jednání jinak jsou falešné a budu zkoumat, jaké právní možnosti mám v této záležitosti k dispozici,“ dodal, aniž by se přímo vyjádřil ke zmíněnému videu.

„Aidan Maese-Czeropski už není zaměstnancem amerického Senátu,“ komentovala podle webu Politico záležitost stroze kancelář senátora Ben Cardina, jemuž muž donedávna dělal poradce.

Policejní sbor střežící americký Kapitol oznámil, že je o věci informován a už ji vyšetřuje.

Místnost, kde se muži oddávali sexuálním hrátkám, se nenachází přímo v Kapitolu, ale ve washingtonské budově známé jako Hart Senate Office Building.

Ve zmíněném sále se odehrávají významná jednání; konala se tam například slyšení týkající se teroristických útoků z 11. září 2001.

Někdejší ředitel FBI James Comey tam vypovídal o prezidentovi Donaldu Trumpovi, konají se tam i slyšení kandidátů do Nejvyššího soudu, podotkl britský web The Guardian.

Centrem pozornosti i kvůli Palestině

Maese-Czeropski na sebe v poslední době neupozornil jen pornografickým videem. Republikánský kongresman Max Miller, který je Žid, jej minulý týden nařkl, že jej poradce demokratického senátora konfrontoval a křičel na něj „Osvoboďte Palestinu!“ ve chvíli, kdy Miller zrovna mluvil s reportérem.

„Pokud jde o obvinění týkající se kongresmana Maxe Millera, nikdy jsem kongresmana neviděl a neměl jsem příležitost ani důvod na něj křičet nebo ho konfrontovat,“ odmítl toto narčení Maese-Czeropski.

„Mám otázku. Jak dlouho by Cardinův autor těchto filmů vydržel ve svobodné Palestině?“ podotkl sarkasticky na sociální síti X republikánský kongresman Mike Collins s odkazem na skutečnost, že palestinské teroristické hnutí Hamás projevy homosexuality brutálně trestá.

Nejstarší člen Kongresu kvůli sexuálnímu obtěžování složil mandát

Amerika

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám