Hlavní obsah

Američan zastřelil řidiče náklaďáku, který krátce předtím srazil a zabil jeho syna

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Američan zastřelil řidiče nákladního vozidla, který na silnici srazil jeho teprve 17letého syna. Podle zpravodajské agentury AP k tomu došlo ve chvíli, kdy řidič zastavil a zavolal o pomoc na tísňovou linku.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

K neštěstí došlo v americkém státě Severní Karolína, když se otec se synem vraceli autem domů. Kolem půl sedmé ráno jim ale došel benzín, kvůli čemuž museli zbytek cesty dojít po svých.

Domů už ale nedorazili, protože teprve sedmnáctiletého syna srazil a usmrtil řidič nákladního vozidla Jeffrey McKay. Ten krátce po nehodě, která se stala ve městě Timberlake, zastavil a zavolal na tísňovou linku, aby přivolal pomoc.

„Byl to dobrý člověk. Byl to opravdu dobrý člověk,“ řekl chlapcův bratr. „Chtěl se stát IT technikem. Chtěl být v životě pozitivní. Chtěl pomáhat lidem. Měl je rád,“ dodal.

Podle AP právě ve chvíli, kdy McKay zavolal záchranku, otec teenagera Chad Woods vytáhl zbraň a řidiče zastřelil. Po střelbě Woods nasedl do McKayova auta a odjel domů. Svého syna i zastřeleného řidiče nechal ležet na silnici.

„Byl z toho úplně mimo, vybuchl a tak. Říkal: ‚On mi prostě zabil syna. On mi zabil syna‘,“ řekl Woodsův otec Lawrence Clayborn, kterého citovala televize WTVD-TV.

Policie později Woodse zatkla a obvinila z vraždy a z krádeže motorového vozidla. U soudu by měl stanout 21. srpna.

Američan zastřelil devítiletou holčičku. Vadil mu hluk koloběžky

Amerika

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám