Hlavní obsah

Středula s manželkou Danou představili priority pro finále kampaně

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Odborový předák Josef Středula ve středu představil své priority, s nimiž chce vstoupit do závěrečné fáze kampaně pro prezidentské volby. Na tiskové konferenci vystoupila také jeho manželka Dana.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Kandidát na prezidenta Josef Středula vystoupil 7. prosince 2022 na tiskové konferenci k představení prezidentské kampaně. Na snímku vpravo jeho manželka Dana Středulová.

Reklama

Článek

Středula zdůraznil, že není politikem, je nezávislý, ale zároveň umí s politiky jednat.

Předseda Českomoravské konfederace odborových svazů (ČMKOS) v rámci prezentace hovořil o právu na zdraví i prevenci, právu na důstojnou mzdu, právu na bydlení či právu na internet a mobilitu.

„Vše souvisí s cenami, mzdami a inflací,“ konstatoval Středula, který kandiduje s heslem Důstojný život pro všechny.

„Jsem přesvědčen, že o životě občanů vím opravdu mnoho,“ uvedl Středula, který vládě vyčítá, že občany neuchránila před inflací a neaplikovala zákon o cenách, kterým by byly ceny „usměrňovány“.

Středula v rámci tiskové konference představil i svoji choť. „Naším společným přáním je, abyste všichni věděli, že na nás se můžete obrátit, oba dva pro vás budeme, vyslechneme vás a budeme hledat řešení,“ uvedla Dana Středulová.

Středula ve středu představil i volební klip, s nímž se pokusí oslovit voliče.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Kandidát na prezidenta Josef Středula vystoupil 7. prosince 2022 na tiskové konferenci k představení prezidentské kampaně.

Středula bude kandidovat s podpisy senátorů. Postoupím do druhého kola, věří

Prezidentské volby

Reklama

Výběr článků

Načítám