Hlavní obsah

Ve Vsetíně se konal již 17. ročník Valašského autosalonu

Novinky, Jan Močarník

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

O uplynulém víkendu proběhl na zimním stadionu Na Lapači ve Vsetíně již 17. ročník tradičního Valašského autosalonu, který přilákal stovky návštěvníků. K vidění byly desítky automobilů včetně letošních novinek, jako například nová Fabia Monte Carlo.

Foto: Jan Močarník

Valašský Autosalon 2011

Článek

Přibližně 20 autorizovaných prodejců představilo na 17. ročníku Valašského autosalonu desítky automobilů evropských i zámořských značek. K vidění byly i motocykly, čtyřkolky a elekrické skútry. Svůj stánek měla i Policie ČR, která zde prezentovala nové služební automobily pořádkových policistů a laserovou střelnici.

Připraven byl i doprovodný program. "Obzvláště atraktivní zážitek návštěvníkům v sobotu nabídl otočný simulátor od pojišťovny Generali, na kterém se mohli přesvědčit o účinnosti bezpečnostních pásů při převrácení vozidla na střechu," informovala Simona Bartoníková z pořádající agentury Sirius.

Dále zde vystoupili tanečníci, skupina historického šermu Valmont, pro děti byly připraveny hry na playstationu a jízdy na čtyřkolkách. Nechyběly ani speciality na grilu a dobré pivo. 

Brány autosalonu byly zájemcům otevřeny od pátku do neděle, každý den od 10 do 17 hodin.

Reklama

Výběr článků

Načítám