Hlavní obsah

Politika se dělá u piva: Karel Schwarzenberg a kandidáti do eurovoleb navštíví Klatovy a Plzeň

Novinky, Veronika Štruncová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Ve čtvrtek 22. května budou mít občané Klatov a Plzně možnost se setkat s předsedou TOP 09 Karlem Schwarzenbergem, nechat si od něj podepsat knihu Knížecí rozhovory či podebatovat nejen na téma zahraniční politiky ČR.

Foto: Veronika Rejmanová

S Karlem Schwarzenbergem se budou moci Plzeňáci setkat u piva hned třikrát

Článek

Plzeňský kraj navštíví kromě Karla Schwarzenberga také kandidáti do Evropského parlamentu Luděk Niedermayer, Jiří Pospíšil a Stanislav Polčák.

Dopoledne proběhne setkání s občany v Klatovech. Odpoledne se pak Karel Schwarzenberg společně s Jiřím Pospíšilem a Stanislavem Polčákem přesunou do Plzně na besedu na téma Zahraniční politika ČR: Ukrajina. Večer zakončí návštěvu hned třemi akcemi pod názvem Politika se dělá u piva.

Klatovy

V Klatovech bude možné potkat Karla Schwarzenberga a kandidáty do Evropského parlamentu na náměstí Míru od půl jedenácté do půl dvanácté, kdy se vydají spolu se zájemci z řad občanů na komentovanou prohlídku katakomb. Ta začne v půl dvanácté.

O půl jedenácté proběhne na náměstí Míru autogramiáda knihy "Knížecí rozhovory", přičemž prvních pět příchozích získá knihu zdarma.

Během dopoledne budou mít v rámci kampaně TOP 09 všichni návštěvníci Černé věže v době 10 - 12 h bezplatný vstup.

Plzeň

Debata na téma Zahraniční politika ČR: Ukrajina proběhne v plzeňské kavárně Café Salé v Solní ulici od 15:15 do 16:45 hodin.

Na pivo s Karlem Schwarzenbergem, Jiřím Pospíšilem a Stanislavem Polčákem se pak Plzeňané mohou vydat od 18 hodin k Salzmannům, od 19:15 do Restaurantu 12° v Kopeckého sadech a ve 20:30 do PUBu v Prešovské. Pro návštěvníky všech tří restaurací je připraven speciální pas, do něhož jim hostesky na každém místě dají jedno razítko. Kdo absolvuje celou „tour de pubs“ bude zařazen do slosování, které proběhne na závěr večera v restauraci The PUB. Výherce získá knihu Knížecí rozhovory podepsanou Karlem Schwarzenbergem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám